Un agent CIA mărturisește pe patul de moarte: "Miliarde de oameni vor muri în 2024!" VIDEO

Postat la: 03.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Un agent CIA mărturisește pe patul de moarte:

În ultimele luni de viață, fostul agent CIA Joseph Spencer și-a adunat familia și le-a spus că are multe secrete pe care trebuie să le împărtășească lumii sub forma unei confesiuni pe patul de moarte.

La vremea respectivă, el a fost respins de mulți ca fiind un teoretician al conspirației care colporta teorii exagerate despre societăți secrete și planurile lor pentru omenire.

Dar în 2023, confesiunea sa de pe patul de moarte atrage atenția, deoarece tot ceea ce a prezis se întâmplă în timp ce vorbim, ca un ceasornic - o predicție înfricoșătoare după alta.

Fostul agent CIA a prezis câteva lucruri cheie, inclusiv epidemia de pedofilie și trafic de copii, obsesia elitei pentru depopulare, chemtrails, dezvăluirea extratereștrilor și ceea ce el a descris ca fiind un "virus gripal modificat" care va fi dezlănțuit asupra umanității de către elita psihopată.

Dar previziunile sale nu se opresc aici și previziunile sale pentru anul 2024 sunt cele care îi șochează pe cei care îi cunosc munca. Spencer a început prin a descrie procesul prin care a fost recrutat și transformat într-un super-soldat CIA cu mandatul de a "ucide și a uita".

Elita globală plănuiește de zeci de ani să dezlănțuie farsa climatică și să depopuleze lumea. Cu mult timp înainte ca majoritatea oamenilor să aibă vreo idee despre acest program, Spencer și colegii săi au fost soldați în războiul împotriva umanității.

După cum se pare, Spencer a ieșit din joc. Dar există o mulțime de dovezi care demonstrează că cabala plănuia să dezlănțuie Covidul asupra lumii în 2017 - dar a trebuit să își amâne planurile în urma alegerii lui Trump în 2016.

Călin Georgescu, fost președinte al Clubului de la Roma și fost director executiv la Națiunile Unite, a recunoscut acest lucru.

Și dacă asta nu vă este de ajuns, maleficul Dr. Mengele al vremurilor noastre, Anthony Fauci, a fost, de asemenea, surprins lăudându-se cu un "virus surpriză" programat pentru 2017.

Potrivit lui Spencer, aceste "focare surpriză" și evenimentele actuale nu sunt o coincidență, ci fac parte dintr-un plan de zeci de ani pentru a aduce o societate post-industrială depopulată, în care elitele închid și degradează omenirea în vaste închisori în aer liber.

Cabala a perfecționat sistemele de depopulare timp de decenii, potrivit lui Spencer, care avertizează că prăbușirea populației în lumea occidentală va atinge niveluri critice la începutul anilor 2020.

Potrivit lui Spencer, elita are planificat un eveniment uriaș pentru 2024, care va schimba cursul viitorului omenirii - crearea unui Guvern Mondial Unic și a Noii Ordini Mondiale.

loading...
PUTETI CITI SI...