Informații șocante: Whoopi Goldberg dezvăluie că mama ei a primit electroșocuri și a uitat cine e

Postat la: 06.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Informații șocante: Whoopi Goldberg dezvăluie că mama ei a primit electroșocuri și a uitat cine e

Whoopi Goldberg a povestit experiența sa traumatizantă din copilărie. Mama ei a suferit electroșocuri și a uitat cine sunt copiii ei. Actrița, care a scris recent o autobiografie, vorbește despre spitalizarea regretatei sale mame, despre modul în care aceasta i-a afectat copilăria și a modelat-o ca persoană.

Când viitoarea actriță era în școala primară, mama ei a avut o cădere nervoasă, un moment din copilăria actriței care i-a schimbat pentru totdeauna modul în care a abordat viața. Într-un interviu pentru People, actrița și-a amintit cum mama ei, Emma Harris, a avut o cădere nervoasă care a dus la o spitalizare de doi ani.

În această perioadă, Harris, învățătoare, a fost supusă unei terapii cu electroșocuri care i-a șters memoria până la punctul în care a uitat cine sunt copiii ei. „Nu știam cine sunt când am ieșit din spital. Nu aveam nicio idee despre cine eram. Știam doar că nu vreau să mă mai întorc niciodată în acel spital. Așa că a trebuit să fac tot ce am putut. Dacă mi se spunea că cerul este verde și vedeam că nu este verde, ci albastru, spuneam: . Pentru că nu mai voiam asta", i-a povestit mama sa lui Goldberg.

Experiența profund traumatizantă trăită de Harris a avut un mare impact asupra ei la vârsta de opt ani, când mama ei a fost spitalizată pentru prima dată. Absența mamei sale timp de doi ani - „copiii nu aveau voie în spital", povestește ea - a forțat-o pe actrița premiată cu Oscar să se confrunte cu lumea într-un mod în care mulți dintre colegii ei nu au fost nevoiți să se confrunte la o vârstă atât de fragedă. Harris a murit pe 29 august 2010 în urma unui accident vascular cerebral, cu aproape cinci ani înainte ca fiul ei, Clyde, să moară din cauza unui anevrism cerebral.

loading...
PUTETI CITI SI...