Incepe cearta. Dan Barna către Sorin Grindeanu: "Cel mai bun trainer pentru Florin Cîțu. Te-a scos partidul cu ranga din Guvern!"

Postat la: 05.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Incepe cearta. Dan Barna către Sorin Grindeanu:

Vicepreședintele USR, Dan Barna, îi dă replica prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu și arată că acesta ar putea fi un "trainer" foarte bun pentru Florin Cîțu pentru a-i arăta cum este viața "după Palatul Victoria".

Românii s-au prins că nu se poate face treabă în țara asta cu gargară. Am urmărit discursurile celorlalți reprezentanți ai PSD, dar nimic nu vă împiedica să ieșim încă de acum o lună din această criză.

Dezbaterea aceasta din Parlament este foarte bună pentru că vede toată lumea că PSD-PNL încearcă să dea vina pe USR-PLUS pentru că au încercat să reformă în ultimele 8 luni de zile. Da, Claudiu Năsui a făcut restrustructurare! Da, Cătălin Drulă a făcut reformă la transporturi! Da, Stelian Ion a adus Legile justiției în Parlament și voi le-ați blocat!

PSD se chinuie să ne ostilizeze cumva și doar, doar nu vom vota moțiunea. PSD vede promisiunea unui USR 2.0 (...) USR votează moțiunea de cenzură! Domnul Grindeanu este cel mai bun trainer pentru Florin Cîțu, pentru a-i arăta cum este viața de după ce ești scos cu ranga de la Palatul Victoria de către propriul partid.

loading...
PUTETI CITI SI...