Bărbatul care a ucis o vânzătoare în Constanţa, prins în gara din Sibiu

Postat la: 29.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbatul care a ucis o vânzătoare în Constanţa, prins în gara din Sibiu

Bărbatul care a ucis o vânzătoare din Constanţa a fost prins în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică în gara din Sibiu. Surse oficiale au declarat că acesta intenţiona să plece din ţară. Bărbatul de 30 de ani a fost prins de poliţiştii din Sibiu în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică şi predat Poliţiei Constanţa.

„Un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de omor în data de 27 mai în Constanţa a fost depistat şi reţinut de poliţiştii IPJ Sibiu, în cooperare cu IPJ Constanţa. Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Sibiu. El a fost predat unei escorte a IPJ Constanţa", a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Femeia înjunghiată, vineri seara, într-un chioşc de ziare din Constanţa, a primit zece lovituri de cuţit în torace şi abdomen, iar două i-au fost fatale, una în zona unei clavicule şi una care i-a atins un plămân, spun anchetatorii, citaţi de Mediafax. Potrivit acestora, atacul a fost dat, cel mai probabil, în scop de jaf. Agresorul a fost văzut de un martor, care le-a spus poliţiştilor că agresorul are în jur de 30 de ani şi aproximativ 1,80 metri înălţime.

Tânăra, care lucra ca vânzătoare în chioşcul în care a fost atacată, avea 33 de ani şi era mamă a două fetiţe, de 4 şi 6 ani. Victima a murit după câteva ore la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

loading...
PUTETI CITI SI...