Noul guvernator al Deltei Dunării, mare constestar a lui Dragnea și Tăriceanu

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Noul guvernator al Deltei Dunării, mare constestar a lui Dragnea și Tăriceanu

Printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, Mălin-Matei Muşatescu a fost numit in aceasta saptamana în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării". Totodată, şeful Executivului l-a eliberat pe Grigore Baboianu din funcţia de guvernator, acesta având recent critici la adresa pescarului Dragnea.

Cele două decizii au fost luate având în vedere o propunere de luni a vicepremierului - ministru al Mediului, Graţiera Gavrilescu (ALDE). Noul guvernator al Deltei Dunării este un anti-pesedist convins, aşa cum reiese din postările de pe pagina sa de Facebook din ultimele luni., dar si contestatar vioi a lui Dragnea si Tariceanu si mare amator al articolelor critice la adresa actualei puteri, publicate de HotNews, Revista 22, Republica sau Digi 24, Muşatescu o distribuie inclusiv pe Monica Macovei și opiniile ei despre justiție. Noul guvernator al Deltei Dunării, numit de Guvernul PSD, afirma în urmă cu o lună că PSD reprezintă cel mai bine "degradarea morală, culturală şi genetică a românilor".

Deşi a fost numit la propunerea unui ministru ALDE, Muşatescu afirma tot în luna martie că "Tăriceanu merită să facă puşcărie nevinovat, pentru prostie cu premeditare". Pe 15 martie acesta sustinea ca "Adevarata legitimitate a PSD este data de faptul ca exprima cu fidelitate in plan politic degenerarea morala, culturala si pe alocuri genetica a unei bune parti din poporul roman". Cu o zi inainte, Musetescu posta ca „Tariceanu merita parnaie nevinovat. Sa ia asa, fo 10 ani, pentru prostie cu premeditare".

La sfarsitul lunii februarie 2017, pe 27 februarie, el preciza ca „In Delta Dunarii a fost implementat postulatul domnului Dragnea enuntat la intalnirea cu primarii pesedisti: DISTINCTIA DINTRE LEGALITATE SI OPORTUNITATE. Acum doua saptamani presedintele asociatiilor de pescari profesionisti din Delta anunta ca prohibitia stiucii va fi amanata, deoarece este pod de gheața. Cu totii stim ca stiuca este pescuita pentru icre (peste 200 lei/kg) fara probleme SUB GHEAȚA. Astazi in Delta Dunarii gheața s-a topit, dar prohibitia la stiuca nu a intrat in LEGALITATE pentru a nu afecta OPORTUNITATEA unor braconieri si cherhanagii de a castiga in continuare cateva sute de mii de euro din decimarea efectivelor de stiuca din Rezervatie". Atunci Musetescu era anti PSD, anti- Dragnea si anti-Tariceanu, iar azi este in barca lor.

loading...
PUTETI CITI SI...