Grindeanu: Ponta se va ocupa de verificarea legalității privind depunerea moțiunii de cenzură

Postat la: 18.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Grindeanu: Ponta se va ocupa de verificarea legalității privind depunerea moțiunii de cenzură

Secretarul general al Guvernului se va ocupa de verificarea legalității privind respectarea de către PSD și ALDE a procedurilor obligatoriu de îndeplinit a moțiunii de cenzură, a anunțat premierul Sorin Grindeanu, duminică, la Palatul Victoria.

„Mă miră graba și convocările și organizarea. Aseară îmi arăta un coleg, parlamentar PSD, o organizare incredibilă pentru ziua de azi. Cu microbuze care vin la aeroport pentru fiecare cursă ca să ajungă la Parlament, să se semneze (moțiunea de cenzură - n.r.), ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Această grabă eu pot să o înțeleg, dar această grabă îmi ridică niște semne de întrebare, în mod evident.

(...) Nu vreau să intru pe chestiuni procedurale, nu e treaba mea. (...) Și nici nu vreau să dau senzația că procedural, eu, Sorin Grindeanu mă agăț de această funcție. Așa că, secretarul general al Guvernului va verifica dacă legea este aplicată și suntem conform legii. După aceea o să vedem", a precizat Grindeanu, întrebat dacă ia în calcul un atac la Curtea Constituțională privind depunerea moțiunii de cenzură.

Parlamentul a fost convoct duminică pentru citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, care se intitulează"România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor!".

loading...
PUTETI CITI SI...