Ripostă la sabia de samurai - un guvern brici!

Postat la: 06.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ripostă la sabia de samurai - un guvern brici!

După căderea Guvernului Dăncilă, PSD arată ca o casă decopertată de un taifun bine țintit și bine lovit, cu toate lucrurile vraiște și cu foarte mulți șobolani colcăind peste tot, cu lilieci agâțându-se de toate și de toți...

Piesa grandorii s-a terminat cu un final previzibil care abundă în reacții delirante și bogate într-o fantezie de-a dreptul grotescă. Arlechinii PSD au ieșit speriați în stradă. Fac tumbe aiurea. Când corabia se scufundă, de regulă, ca să te salvezi de la înec, încerci să arunci totul de pe tine. Ca să fii mai ușor, ca să te poți agăța, ca să înoți și să nu îți obturezi drumul spre mal.

Dar Viorica Dăncilă nu vrea să renunțe la titlul ei de "doamna de fier"! Îi place cum zornăie ca o ladă cu rulmenți cînd trece dumneaiei peste tot și are impresia că sperie pe toată lumea! Sunt zile când imită foarte bine la mers tancul rusesc! Chiar dacă s-a transformat în șpan, greutatea o apasă pe pieptu-i de aramă și o trage la fundul apei, dar dumneaei refuză în continuare să accepte faptul că "doamna de fier" a fost doar un titlu lingușitor de conjunctură și că în realitate nu reprezintă nimic...

Dăncilă continuă să colecteze noi metale nefolositoare, deși, din câte știu, nu are autorizație de colectare fier vechi. Cu toate acestea, a primit, zilele trecute, o sabie de samurai! În loc ca domnii ei camarazi să se îndrepte către ceva mai practic, de pildă, un colac de salvare, i-au încărcat caroseria cu alte câteva kilograme bune de fier oțelit, ca să-i grăbească sosirea la punctul de destinație, fundul apei.

Cu siguranță, după ce își va recupera toate broșele, acum, risipite pe la diverse prietene din plumb, nu va mai avea scăpare! Așa, cu ele atârnate de piept! Chiar dacă paradoxal, toate la un loc, cântăresc mult mai puțin decât sabia de samurai. Că tot veni vorba, prea multă minte nu au nici pesediștii care au ridicat-o pe Viorica, în plină criză în PSD, la rangul de samurai de partid!

Practic, în timp ce PSD se scufunda încet, dar sigur, precum Titanicul, cândva, pesediștii de la Arad se jucau cu Viorica de-a samuraii! La final, i-au dăruit sabia cu care s-au jucat, punându-i o condiție. Să taie capul pesediștilor trădători! Așa sunt catalogați cei care au votat "pentru" în dreptul Guvernului Orban! Trădători!

Ce ar fi vrut doamna Dăncilă să se întâmple? Dumneaei să se joace de-a samuraii cu piticii rămași în PSD și, în acest timp, țara să fie lăsată de izbeliște! Are domnia sa ce are cu trădătorii din PSD, cărora, deocamdată, tehnic vorbind, nu le poate tăia capul! A realizat că, i-ar putea transforma în eroi pe cei care au votat Guvernul Orban, iar domnia sa s-ar putea transforma definitiv în ridicol!

Păi, nu a făcut-o destul în timpul mandatului său de premier! Nu a fost destul de ridicolă în ipostazele jenante în care a reprezentat România? Gogomăniile marca Dăncilă au tras țara înapoi! Și, culmea ironiei, acum. ține morțiș să o țină așa, erijându-se într-un fel de lider al Opoziției!

Nu cumva este mult prea bruscă trecerea de la fierbințeala Puterii la glacialul Opoziției? Nici nu s-a așezat bine noul guvern la Palatul Victoria, și doamna samurai Dăncilă i-a umplut de salivă din cap până în picioare pe noii guvernanți! În loc să ne prezinte bilanțul guvernării sale, acum, de războinică, agită sabia de samurai pe lângă Ludovic Orban!

Ar trebui ca persoanele marcate de schimbările survenite la nivel național să nu fie lăsate să circule libere cu diverse obiecte contondente sau ascuțite în dotare!
Ripostă la sabia de samurai a pesediștilor. Un guvern liberal, brici!

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...