Potopul după Victor Ponta

Postat la: 05.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Potopul după Victor Ponta

De când a tulit-o mișelește din PSD, lăsându-i în beznă pe cei care l-au ținut în brațe în partid, Mircea Titus Dobre a devenit guraliv peste măsură, înțelept și extrem de volubil. Ceea ce nu este rău, dacă nu ar abuza de lauda de sine.

Deduc din ultimele reacții că domnia sa este noul șef cu lumina, o stinge și o aprinde, din PRO ROMÂNIA! Ca o paranteză fie spus, funcția de șef cu lumina este una mult râvnită! Cel puțin, în PSD, unde, de curând, Decebal Făgădău, primarul Constanței, a anunțat că, în caz de dezastru, vrea ca el să fie ultimul care stinge lumina în PSD Constanța!

Ca întotdeauna, declarațiile lacrimogene ale lui Făgădău au darul de a ne amuza. Cu o excepție. Viceprimarul Babu, titularul postului de șef cu lumina pe Constanța, nu numai în partid, căruia mai mulți politicieni i-au suflat în lampă ca să-i pună populația orașului în cap, lăsând-o în întuneric! Mircea Dobre spune că nu este o mare filozofie să devii membru al PRO ROMÂNIA. Dar asta nu înseamnă, avertizează domnia sa, că oricine poate prinde imediat, ca în cazul său, o funcție de conducere. Firesc, nu oricine are capacitatea sa creatoare!

În opinia mea, cine trădează din prima, trădează și din a doua! Îmi sună ciudat avertismentul că partidul nu poate avea grijă de orice nou venit! Oare pentru cine bate șaua țigănească fostul ministru? Mesajul său e cu bătaie lungă ca să priceapă cineva anume, știe Dobre, că nu este așteptat cu plăcinte! Că tot veni vorba de noii racolați în partid. Uneori, Mircea Dobre vorbește mai mult decât Ponta! Și, zic eu, nu e bine. Nu e bine, domnule ministru! Să nu uite domnia sa că Victor Ponta tot pesedist rămâne! Iar PRO ROMÂNIA, după cum arată în prezent, pare a fi un PSD mai mic! Ceva în genul lui Tom Degețel. Domnul Ponta a rămas cu discursul de pe Titanicul pesedist, înainte de a se scufunda încet sau lent, cum vreți, dar sigur.

PRO ROMÂNIA a pus bazele pețitului intensiv în politică. Aud că această chestiune a intrat deja în folclor. Cum ridică unul capul, ca să se răzvrătească pe un subiect sau altul, este pus imediat la punct. "Dacă nu ești cuninte, te dau la...PRO ROMÂNIA!" Ca și cum această formațiune politică ar fi o școală de reeducare! V-am spus, e doar un PSD mai mic aflat într-un proces greoi de maturizare. O tribună a lui Victor Ponta. O trambulină, mai bine zis, care să îl propulseze la europarlamentare. După aceea, potopul!

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...