Pisicuțul Ponta

Postat la: 14.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Pisicuțul Ponta

În poza de grup de la Cotroceni, pisicuțul Ponta, parcă așa îi spunea Traian Băsescu, se strâmbă la noi! Ne face în ciudă nouă, tuturor celor care am spus că nu mai vrem să vedem în fruntea țării aceleași moace...

Nouă celor care ne-am plictisit de vechile discursuri lipsite de conținut! Nouă celor care ne-am săturat de aceiași șmecheri pe care îi umflă râsul ca și cum pactul pe care abia l-au semnat ar fi o carte de caricaturi! Da, caricaturi! Așa ar putea fi catalogați unii dintre cei care, ca să se bage în seamă, ca să se dea importanți, inventează momente solemne!

Pactul cui și de ce? Pactul vorbelor goale? Râd și ei la gândul că ne-au păcălit din nou! Ce fețe! Ce fețe am făcut cu toții când am văzut cine sunt cei care semnează pactul cu cei care nu au făcut nimic pentru țară, dar vor puterea cu orice preț! Râdem unii de alții! Ei de noi și noi ca ei! Ei șmecherește și noi amar, cu pisicuțul în rolul principal!

În loc să manifeste puțină compasiune față de cei cărora inundațiile le-au pricinuit mari tragedii, chiar să păstreze un moment de reculegere, domnul Ponta se holbează la noi prin dioptriile ochelarilor săi! Ca și cum am fi niște musafiri nepoftiți care s-au proptit în capul mesei! Deocamdată, se comportă blând și echilibrat, după cum l-a învățat "tătuca" Băsescu, în preajma căruia, acum toarce! Întortocheate sunt căile vieții!

Din prieteni la cataramă, Ponta și Dragnea au ajuns dușmani de moarte! Erau nedespărțiți la toate sindrofiile de gradul zero și acum diferă celulele de care aparțin! Ponta și-a făcut celulă nouă de partid, înființând PRO ROMÂNIA, cu sprijinul mai multor fugari din PSD! Lui Dragnea i-a fost repartizată o celulă la Penitenciarul Rahova. De data aceasta, constatăm existența mai multor diferențe între cei doi...

Doar că pisicuțul a avut de partea sa norocul! O vreme, a avut bunul simț și a stat în banca lui! Acum, însă, pisicuțul își exersează gheruțele în perspectiva viitoarelor încăierări politice...Deocamdată, ca să mai învețe și el niște șmecherii, s-a făcut frate cu Băsescu. El l-a învățat cum să se strâmbe eficient ca să reintre ca un pocăit în politică și să aspire la mize cât mai mari!

Deocamdată, pisicuța Ponta s-a înscris la cursurile băsciene de plâns la comandă și mimică după scenariul "Un mort în păpușoi". Nu mi-am imaginat că pisicuțul Ponta se va tăvăli vreodată la picioarele lui Traian Băsescu, după ce acesta i-a scurtat coada de mai multe ori, confundându-l cu Stolo!

Semnatarii pactului lui pește contaminat au ratat o performanță care le-ar fi adus un plus de compasiune. Dacă la poza finală l-ar fi inclus și pe președintele Iohannis, la locul potrivit, ar fi ieșit o scăriță a măgarului de zile mari! Sunt curios cât o să țină actualul pact și care va fi eficiența sa pentru țară! După cum se strâmba pisicuțul Ponta, nici până la alegeri!

Mai am doar o completare de făcut. Dacă la manifestarea fără lăutari de la Cotroceni ar fi participat și Băsescu, în rolul motanului Dănilă, am fi văzut și noi cum arată o scărița măgarului pentru feline!

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...