Pentru a nu fi arestat, Popoviciu respectă ora de alăptat

Postat la: 14.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Pentru a nu fi arestat, Popoviciu respectă ora de alăptat

Ne smiorcăim cu toții că a scăzut dramatic natalitatea în România, că, fiind foarte plictisiți, tinerii noștri nu sunt interesați să facă copii, să devină părinți! Trebuie să fii cascador! Ca atare, în loc să rupă patul, trag chiulul la ora de reproducere și își îneacă amarul în bromură! Au ajuns să doarmă în timpul filmelor porno! Nu vor să își întemeieze o familie. Aici au dreptate. În țara asta? La ce bun, când nu ai ce să le oferi! Iluzii pe sfoară? Gogoși? Dacă, în țară, la intern, natalitatea, ca și activitatea sexuală în ansamblu, a coborât la cote alarmante, avem vești bune din țările unde se ascund fugarii noștri. Tandri, extrem de virili, puși pe treabă. 

De când s-a aflat că, dacă ai un copil, poți dribla mai ușor legea, românii din diaspora infractorilor s-au pus  pe treabă! Trag la galere toată noaptea ca să-și câștige libertatea! Fie și cu unul mic, făcut la "picnic". Persoanele inculpate care nu rămân gravide încearcă tot felul de tratamente de fertilizare, termenul limită fiind extrădarea. Până acum, nici unul dintre fugarii-vedetă din România nu s-a întors în țară. Ba, dimpotrivă, au dispărut ca măgarul în ceață, că tot vorbim despre virilitatea pasageră. Nu a fost prins nici unul. Din diverse motive, nu pot fi extrădați. Deduc că domniile lor au născut înaintea Elenei Udrea, pentru că, altfel, ar fi trebuit ca, la această oră, dumnealor să repopuleze România.

Dacă situația  coincide cu cea descrisă mai sus, atunci, cu siguranță, România este țara cu cele mai multe mame-bărbat. Cu ani în urmă, pentru o asemenea performanță, un bărbat gravid, premiul era de peste 1 milion de dolari! Nu știu care mai este acum valoarea unui bărbat care naște prin cezariană. Foarte multă lume, avidă de senzațional, întreabă de Sebastian Ghiță ,pe care unii susțin că l-au văzut cu burta la gură! Nu se poate! Avea pofte și în țară, dar nu voma des. Ultima oară a fost localizat, cu o pungă TAROM în cap, la o maternitate din capitala Serbiei, unde a declarat că s-a balonat...La un moment dat, s-a anunțat că autoritățile din Serbia intenționează să-l trimită pe Ghiță în România, dar cineva a replicat că..."e lăuză". Cum Serbia este o țară dominată de grija față de om, Ghiță a fost apărat de autorități, fiind inclus pe lista de priorități la "Mama și copilul".

Ghiță nici nu a observat că este gravid. A sesizat doar că toată lumea din autobuzele din Zagreb îi oferă locul pe scaun. Se pare că a născut și domnul Popoviciu, după un travaliu ieșit din comun exact în fața ușii unde locuiește în Londra, fără a fi deranjat de autoritățile din patria noastră sau din Anglia. Țară prietenă și soră. Domnul Popoviciu a născut la timp, exact în momentul în care era pe punctul de a fi arestat la graniță. Din fericire pentru domia sa, a intervenit Uniunea Partizană cu Gravidele din Lumea Întreagă. Sub protecția acestei Uniuni se află de ani de zile și Alexander Adamescu. Tot la Londra. Dintre toți, Ghiță are câteva din calitățile unei mame eroine. Popoviciu este mai rațional și ermetic. El a fost văzut de mai multe ori în capitala Angliei, cu sacoșele pline cu lapte praf. Este știut că, pentru a nu fi arestat, Popoviciu respectă ora de alăptat!

De când este fugit din țară, nu mai știe nimeni de soarta lui... Omul nu vrea să riște nimic. La Londra, este în siguranță, pentru că sunt condiții dintre cele mai bune ca să nu dea nas în nas cu Justiția. A crescut natalitatea printre fugarii și evadații patriei. Chiar și în gaură de șarpe, după cum preciza Traian Băsescu. Un caz cu totul special este cel al Elenei Udrea, care nu a intenționat să sensibilizeze autoritățile din Costa Rica, după cum au scris unii cu o evidentă răutate și invidie. Pur și simplu, când se afla dumneaei la Putere, s-a aprins în ea dragostea de mamă. Sub acest imbold, a rămas gravidă, emoționând, prin gestul ei, întreaga națiune. Și pesemne și pe locuitorii  din Costa Rica. Un caz la fel de special este cel al lui Radu Mazăre, care nu a fost obligat să recurgă la tot felul de tertipuri erotice. Radu Mazăre este susținut de o armată de puradei din cartierele construite special pentru ei, care ne-au declarat că visul lor e să ajungă în Madagascar, la "tătuca lor". În ciuda acestor susțineri, Radu Mazăre nu a solicitat azil politic... El nu face copii.

Lucian Cristea

loading...
PUTETI CITI SI...