O creatura politica de-a lui Ciolos vrea sa interzica proprietatea!

Postat la: 05.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

O creatura politica de-a lui Ciolos vrea sa interzica proprietatea!

Doamnelorrr și domilorrrr, a venit circul în stat! Șarpele care zboară, azi nu zboară. Avem însă circari de slabă calitate, dar "vizionari". Astfel, o oarecare Oana B (nu îi dam numele, căci mai de promovat este o amoeba), debitează niște elucubrații, cel puțin periculoase. Mai ales că, respectiva creatură este persoană de vază în conducerea Plus, asa-zisul partid, "ejaculat" - cum ar zice Vanghelie - din grija de a nu ramane un Cioloș, pe drumuri.

Iată ce postează creatura de la Plus în spațiul virtual - "cred ca un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pamânt". Aici se naște firească întrebare, de ce numai pe Pământ nu și pe alte planete? Dacă nu ar fi periculos, ce declară un astfel de politician, care trebuie spus, a facut parte din "guvernul 0" al sefuțului sau, Cioloș Dacian, ar fi de râs.

Distinsa gânditoare are misiunea de a dezrădacina ce se mai poate, a bagateliza neamul, țara, orânduirea socială, legile, mergând până la interzicerea proprietății. Ca tot esti și cetățean belgian, cucoană, de ce nu îi propui asta lui Juncker, ca ești pe aproape. Spune-i lui că sticla pe care o tot duce la gura este a noastră, a tuturor și ia și tu un gât că poate îți mai revii. Ce spui tu, nici Ceușescu nu a îndrăznit. Te lasa să ai o proprietate, acolo. Am plecat din epoca pietrei pentru a ne întoarce în timp. Civilizația a fost un moft. Totul în grup, ginta sau cum mai vrei tu. Noi, astia care mai avem un oarecare simț al proprietății nu ne dorim sexul în grup și nici urinoterapie de grup (prietenii știu de ce). Dar dacă ar fi numai atât, ai zice ca e o scăpare a unei ființe care a fost secretar de stat, în guvernul Cioloș, chiar la Cultură și Identitate Națională. Dar fata, persistă.

Într-un interviu dat în Belgia, patria de adopție, Oana noastră își dă măreția apoteotică a gândirii. Citiți și luați aminte - "Dacă ai putea schimba trecutul, ce ai schimba? Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri". Ce a vrut, aici, să spună poetul? Revine tema proprietății, alături de o batjocură la adresa cormoranilor lui Daea. Plus o trimitere voalată la căpșunari. E drept și aurolacul poate ține loc de mâncare. În rest, totul normal și atrăgător pentru o vizită la zoo, plus înarmarea. În ecuație este introdusă și eficacitatea medicamentelor precum și o notă proastă dată psihiatrilor. Din învătămintele partidului lui Cioloș - dupa cum se poate vedea si in fotografia de mai jos - ăștia sunt oamenii care ne trebuie! La vot mon cher!

Mihnea Talau

loading...
PUTETI CITI SI...