Lui Dragnea îi fuge PSD de sub tălpi. Baronii Stănescu și Ciolacu se pregătesc de Pro România

Postat la: 30.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Lui Dragnea îi fuge PSD de sub tălpi. Baronii Stănescu și Ciolacu se pregătesc de Pro România

PSD nu numai că se prăbușește cu viteza luminii în preferințele electoratului, dar se și descompune de la o zi la alta, ca un cubuleț de gheață surprins de soare. După baronul de Dâmbovița - l-am numit pe exclusul Adrian Țuțuianu -, iată că și fostul premier Mihai Tudose (liderul de la Brăila) demisionează din PSD și se înrolează în Pro România, alături de Victor Ponta.

Potrivit surselor mele, baronii Paul Stănescu și Marcel Ciolacu și-au făcut deja bagajele și așteaptă momentul oportun pentru a-și oficializa defectarea. Conform unui plan bine pus la punct, firește - mai exact, rebelii își vor anunța demisiile pe rând (vor mai urma și alte nume, nu la fel de sonore, dar și o serie de parlamentari, vreo 6-7, din filialele rivale). Aceeași destinație o are și exclusul Marian Neacșu.

Carevasăzică lui Daddy îi fuge partidul de sub tălpi! Deși controlează până la ultimele detalii un CEx travestit în pluton de execuție și populat de "lideri" construiți peste noapte, Liviu Dragnea provoacă PSD răni uriașe, formațiunea pierzând electorat prin toți porii. Să nu uităm că Olt, Dâmbovița și Brăila au fost până mai ieri fiefuri tradiționale PSD, organizațiile omonime izbutind, de-a lungul ultimului deceniu, scoruri-record, indiferent de tipul alegerilor la care au participat.

La europarlamentarele și la prezidențialele de anul acesta, fiți convinși că acele voturi vor mai ajunge într-un procent destul de mic la candidații celor trei trandafiri. Primarii Gabriela Firea (București), Robert Negoiță (Sectorul 3) și Mihai Chirica (Iași) joacă deja în echipa Pro România.

Ura dintre PSD și Pro România este totală, total fiind și războiul care va răbufni de-a lungul prezentului an, întrucât Victor Ponta și colaboratorii săi (vechi PSD-iști, cu mici excepții) vor face totul, dar absolut totul pentru a rupe segmente cât mai mari din electoratul traditional al partidului celor trei trandafiri.

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...