Cum amusinezi flatulentele, cu expertiza

Postat la: 18.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum amusinezi flatulentele, cu expertiza

Râdeam noi de Plus, dar mi-am revizuit atitudinea. Îți trebuie multa glagore la cap sa faci parte dintre neflatulați. Nici nu a terminat ministrul britanic al schimbării climatice, Lady Verma, să avertizeze populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, ca Oana Bogdan a prins-o din aer. Ideea.

Cică metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale. Se pare că distinsa „roată motrice" a partidului lui Dacian Cioloș (el și numai el susține chestia asta) se pricepe de minune și la gaze și mirosuri bașca are chiar o expertiză pertinentă. Toate astea după ce ne-a spus că agricultura e inutilă iar proprietatea un moft.

Pro susținerea nimfei Oana, a sărit colegul de partid, Plus, Raul Pătrascu, fost consilier de stat pe probleme de sănătate la Cancelaria Prim-ministrului în Guvernul Cioloș. Se pare ca este un club al decelatorilor în ale vânturilor. Acesta ne explică doct că - de fapt, flatulențele, sau „bășinile", cum vreți să spuneți, sunt dovedite științific ca fiind cel mai puternic poluant. Abia acum ne dumirim de ce sunt așa plini cei de la Plus. Deh, flatulențe, domnilor. Ei nu le dau drumul să nu strice stratul de ozon și corola de minuni a lumii și nu care cumva sa îi facă lui Dacian, cărare pe mijloc. Ar fi util ca în programul electoral al partidului să introducă un capitol special destinat aceste adevărate probleme ale mapamondului.

Ignorate doar de impostori și răuvoitori, de cei care cred că legile justiției ori bugetul ar fi, chipurile, mai importante. Unicitatea le-ar crea un avantaj fața de concurență, care iată că nu a disecat serios și nu a întors chestia pe toate fețele. Ar fi momentul ca în Plus să se puna serios problema unui team building, pentru a amușina chintesența și a obține un miros comun, care să placă alegatorilor partidului. Ce ar fi mai frumos ca în programul de campanie, să pui, color și „Programul Flatulația pe înțelesul tuturor". Păi dacă nici ai lu' Dacian nu ar lua serios problema în narine, d'apoi cine? Să îti fie rușine Traian Băsescu!

Mihnea Talau

loading...
PUTETI CITI SI...