PSD: Este suspect că Victor Ponta a fost chemat la DNA în ziua în care PNL a depus moțiunea de cenzură

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD: Este suspect că Victor Ponta a fost chemat la DNA în ziua în care PNL a depus moțiunea de cenzură

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă în care susține că este "mai mult decât suspect" că premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA în aceeași zi în care liberalii au depus moțiunea de cenzură.

Potrivit comunicatului transmis de Gabi Firea, premierul nu are nici un motiv să își dea demisia din fruntea Guvernului și susține că este suspect faptul că procurorii l-au chemat la DNA exact în ziua în care este depusă cea de-a treia moțiune de cenzură.

"Sincer, mi se pare foarte suspect faptul ca domnul Victor Ponta este chemat la DNA tocmai in ziua in care este depusa moţiunea de cenzura a celor din PNL. Este cel putin ciudat acest întreg caz. Instituţiile, in repetate rânduri, au precizat ca nu exista nicio problema.

Am auzit voci in spatiul public care cereau deja demisia domnului Victor Ponta. Cred ca este absurd! Domnul Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia, ci trebuie sa isi incheie mandatul dat de cetateni. Pana la urma, nu DNA face guvernare!

Victor Ponta nu a avut niciodata, ca avocat sau in alta calitate, o relatie juridica de niciun fel cu Complexurile Energetice Turceni si Rovinari. Ca dovezi stau adresele oficiale ale DNA si ANI.

Victor Ponta nu a fost niciodata asociat la Societatea "Sova si asociatii". El si-a desfasurat activitatea ca persoana fizica autorizata - cabinet individual, specializat in drept penal; in aceasta calitate, a acordat asistenta juridica in cauze penale pentru diverse persoane fizice sau juridice, in mod direct sau pe baza unor contracte de colaborare cu alti avocati care desfasurau doar activitati de drept civil si comercial. Dovada in acest sens este adresa de la Baroul Bucuresti.

Avem de-a face cu o tema reincalzita - anii trecuti, Victor Ponta a prezentat clar documentele care demonstreaza minciunile proferate, la vremea respectiva, de catre Basescu, Blejnar si altii", se arată în comunciatul PSD.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...