Lake Flaușatu autointitulatul lider al comunității gay din Vrancea, a trecut la extorcarea familiilor de romi

Postat la: 11.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Lake Flaușatu autointitulatul lider al comunității gay din Vrancea, a trecut la extorcarea familiilor de romi

Cunoscut din paginile ziarului nostru interlopul Cătălin Ușurelu alintat de prietenii din penitenciarul Mândrești cu diminutivul Lake Flaușatu, a început instaurarea terorii în comunitatea de romi din Focșani. În ultima vreme Lake Flaușatu a pierdut mai mulți bani în urma unor afaceri oneroase derulate cu mai mulți membri din comunitatea de romi din oraș. Ulterioar s-a declarat la ONG urile naționale ca fiind liderul comunității gay din Vrancea împreună cu fiul său Tudor Ușurelu.

Crezând în acest mod, că-și poate lua o aură de discriminat în fața unor familii de romi din zonă cu care era în conflict pe tema unor fonduri obținute din activități de cămătărie. Cu această ocazie intenționând să-și mai recupereze din banii pierduți.

Astfel în una dintre serile trecute împreună cu fiul său, Lake a purces la o vânătoare de competitori prin night cluburile din Focșani. Pe la orele 23-24 i-au găsit pe unii dintre "inamicii" săi la o masă în clubul Nomad, numai că cei din urmă au dat bir cu fugiții, iar Lake Sr și Jr au luat la bătaie ce le-au căzut la mână. Și le-au căzut drept victime mai mulți tineri liniștiți în frunte cu Leonard Alexandru Lungu, de 22 de ani (foto jos). Celui din urmă i s-a administrat o bătaie cruntă, Tudor Ușurelu sau Lake Jr, a spart o sticlă și cu ciobul l-a tăiat pe obraz. SML Vrancea i-a eliberat un ceritificat medical de numai 8-9 zile de îngrijiri, cu toate că scoaterea firelor de la operație necesită cel puțin 15 zile! Poliția a deschis un dosar penal în cauză.

Lake Flaușatu face jocurile, rien ne va plus!

Printr-o mișcare ilegală dar și total imorală, în toamna anului trecut Cătălin Ușurelu a lăsat practic Obștile Vrâncene fără uzul fruct al vânatului. Asta deoarece tot în anul 2022, când se aștepta condamnarea penală a lui Gelu Cefalan, șeful de Ocol de atunci a mai încercat aceasta trecere de gestionare a fondului. Numai că la opoziția președinților de Obști din Vidra, Viișoara, Coza, Condratu, Negrilești ce dețin suprafațe forestiere mari pe acest fond de vânătoare, au renunțat la schimbarea gestionarului.

Ce merită remarcat în aceast tip de jaf, este că în spatele "famigliei" Cefalan se află un ucigaș cu sânge de cerbi și anume așa zisul mogul al jocurilor de noroc Cătălin Ușurelul cunoscut interlop din Vrancea sub pseudonimul Lake Flaușatu! Acesta în nenumărate rânduri și la diferite chilabale afirmă în public; "familia Cefalan îmi este datoare pe viață deoarece eu i-am salvat pe cei doi, fiu și tată, de pușcărie cu executare". Făcând referire la relațiile sale din justiția gălățeană. În concluzie famiglia Cefalanilor trebuie să execute orice comandă venită de la il capo di tutti capi, ca-n filmele cu Nașu Corleone. (M.G.G.)

loading...
PUTETI CITI SI...