Avocata lui Dragnea, reacție după ce Cîțu i-a jignit pe anti-vacciniști: "Adica si doamna dr. Monica Pop este analfabeta functional?!"

Postat la: 02.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Avocata lui Dragnea, reacție după ce Cîțu i-a jignit pe anti-vacciniști:

Flavia Teodosiu a reacționat dur după ce premierul Cîțu i-a jignit pe cei care nu s-au vaccinat spunând că sunt analfabeți funcționali. Avocata lui Liviu Dragnea, intre altii, care a declarat în repetate rânduri că nu se vaccinează, a adus în discuție numele Monicăi Pop, unul din medicii care au susținut teoriile conspiraționiste despre vaccinurile anti-COVID.

„Pe bune??? Dar cum isi permite Primul Ministru sa ma faca analfabeta functional? Oare s-a gandit si la CETATENII ROMANI care nu se pot vaccina din motive medicale? Adica si doamna dr. Monica Pop este analfabeta functional? Mai mult decat atat, sincer, cum sa te exprimi astfel cand esti in aceasta pozitie. Astept scuze publice! Cred ca Primul Ministru datoreaza scuze tuturor acelor romani care inca mai cred in drepturile lor fundamentale PREVAZUTE DE CONSTITUTIE, precum si celor BOLNAVI!!", a scris pe Facebook Flavia Teodosiu.

Premierul a declarat, miercuri, că a văzut „o corelație care nu ne face cinste între scorul PISA și rata de vaccinare", adăugând că aici „ar trebui să facem o analiză". „Am văzut câteva studii în această perioadă și o corelație care nu ne face cinste între scorul de la testul PISA și rata de vaccinare. Sunt mai multe studii și aici ar trebui să facem o analiză și să vedem după aceea ce putem să facem", a declarat Florin Cîțu.

loading...
PUTETI CITI SI...