Sound of Freedom - Un film. O realitate incontestabilă

Postat la: 10.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Sound of Freedom - Un film. O realitate incontestabilă

Traficanții! Cei ascunși în spatele celor îmbrăcați în costume scumpe și care în general se lăfăie în scaunele din parlamente, Congrese etc.. Depinde pe ce meridian suntem.

Vă amintiți filmul făcut după alt fapt real? Man on fire! Tot despre asta se vorbea. Cu implicații la vârful statului. Întotdeauna firele duc la vârful statelor. Acolo e foame mare de bani. Bani negri scoși din toată putreziciunea celor ce se dau politicieni, indivizi din varii servicii secrete. Că de asta sunt secrete. Să nu știe nimeni cu ce se ocupă și cum fac banii. Cu bugete incomesurabile, cu legaturi transpartinice și transfrontaliere, care pozează în "oameni de bine".

Scandalul din ultimele zile de la noi, cu azilele transformate în lagarele morții, se pare că a lăsat multă lume fără grai. Serios?! Pe bune?! Adică vreți să spuneți că autoritățile nu știau? Chiar poate cineva să creadă aberația asta?! De 33 de ani mizeriile astea există. Peste tot. Acoperite! Ascunse cu mare grijă pentru că e țeava lor prin care curg banii. Copii sunt traficați, abuzați, bătrânii sunt deposedați de orice formă de proprietate, pentru ca politicul și decidenții să aibă si ei "casele lor". Cât mai multe proprietăți și cât mai mulți bani.

Bani de osândă! Clanurile mafiote sunt doar degetele lungi ale politicului, protejate de "oamenii legii"! Care oameni? Care lege? Dacă cineva ar fi fost curios, ar fi aflat și scos la lumina de zeci de ani procedurile mizerabile care implică pe unii "oameni ai legii" care se ascund sub insigne, robe, haine de stat, funcții ca să fie bine politicului! Și lor! Celor ce "apără legea"! Adică, Omerta!

Cea mai mare minciună a diavolului este că nu există! Cea mai mare minciună a autorităților este că nu știu nimic despre ororile astea, în timp ce își împart proprietățile și banii proveniți din orice fel de trafic de carne vie și traficarea proprietăților bătrânilor încarcerați în lagărele morții. Cu acordul statului.

Vinovații? Sincer, habar nu am cine sunt implicați ca și nume. Nici nu are nici un fel de importanță. Numele. Ei sunt o caracatiță! Cu cât anii trec, cu atât ea devine mai mare, mai bine înfiptă în realitatea neagră ascunsă societății căruia se pare că nu-i pasă. Abrutizată, drogată, manipulată și mai ales doritoare de minciună.

Pentru că adevărul doare, pentru că adevărul nu mai poate fi gestionat, pentru că adevărul e sugrumat de interesele câtorva sute sau mii de indivizi care dau decizii. De orice fel! Dar ce să vezi! Corupția ucide! Pe cine? Doar societatea e ucisă de corupția generalizată, dar e folosită ca armă, împotriva oricui dorește să spună adevărul!

Coruptia ucide a fost și este o sintagmă folosită de cei mai mari corupți ca să-și umple cât de mult pot buzunarele, să-și creasca numărul proprietăților și să huzurească pe suferința copiilor, femeilor, bătrânilor traficați cu o mizerabilă ritmicitate. Nimeni nu va face nimic nici de data asta. S-a arătat doar o pisică! Cuiva! Au fost scoase de sub dosurile slinoase niște probe ca altcine să-și țină gura! Vechea procedură aplicată înainte de panarama care se cheamă alegeri electorale. Atât!

Peștii mari se vor înscăuna din nou la anul în fotoliile politice și vor jura din nou cu mâna pe Biblie. Cu un tupeu absolut înfiorător, în timp ce frontierele vor fi asaltate de traficanții de prunci și femei. În timp ce bătrânii vor fi torturați și deposedați de tot ce dețin, inclusiv viața.

Este o industrie transfrontalieră ce nu poate fi oprită. Sper că suntem conștienți de acest lucru. Doar că, din când în când, mai apare adevărul. Spus și povestit în cărți și filme. Cum este cel din Sound of Freedom. Cutremurător!
Și? Pe cine interesează?

În general, pe nimeni! Ca orice mare rău aducător de mulți bani. Oare poate adevărul acesta să învingă răul în care trăim toți? Minciuna în care ne scăldăm? E greu de spus! De făcut cu atât mai mult! Să nu fim ipocriți și să ne facem că nu știam. Toți știm! Dar tăcerea e de aur! Și aduce mulți bani. Să facă alții, nu noi! Să-și asume alții, nu noi! Despre asta e vorba! Atât! Să sperăm că sunetul libertății se va auzi cândva, totuși! Să sfâșie pentru totdeauna perdeaua neagră a iadului! În care ne-au făcut să trăim atăt de multă vreme! Să ne fie rușine!

Zoe Dantes

loading...
PUTETI CITI SI...