Sorosiștii sunt plătiți cu bani de la stat(e), minimum 100 de mii de dolari pe an. Cazul românesc.

Postat la: 08.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Sorosiștii sunt plătiți cu bani de la stat(e), minimum 100 de mii de dolari pe an. Cazul românesc.

Am văzut că toată lumea comentează cazul pensionarului karateka Danileț, ce va primi pentru vreo câteva decenii (acum are 48 de ani) o pensie lunară de cca 5000 de dolari.

El primește însă și un salariu suplimentar din Moldova, unde este angajat judecător, căpătând acum un an cetățenia de la Maia Sandu, pe modelul Ancăi Dragu, așa ca între sorosiști. Da prieteni, este așa cum scriam încă de-acum 2 ani, Moldova devine "Republica Soros", și va fi condusă mai ales de către sorosiști români, ce s-au antrenat bine la noi în vremurile Statului Paralel.

Revin la banii sorosiștilor, că doar nu vă închipuiți că lucrează pentru Soros din pasiune sau convingere, și nici că-i plătește de la Fundatia lui! Când Băsescu ne-a dat total pe mâna lui Soros (Decembrie 2004), a existat o înțelegere ca să fie plătiți românii din rețeaua miliardarului, respectiv sponzorizate ONG-urile asociate cu el sau cadorisite cu contracte de la stat firmele conduse de către sorosiști. Norma de venituri minime pentru un soroșist (cum era atunci Tolontan sau alții din presă) în 2005 era de 5000 de dolari pe lună, dar apoi, de prin 2012, a fost fixată la minimum 100 de mii de dolari pe an. Verificați-i și o să vedeți că nu găsiți nici unul din cei de vază care să fi câștigat mai puțin decât v-am zis eu aici, în ultimii 20 de ani!

Revenind la Danileț, în calitatea sa de soroșist, el va strânge de-acum înainte minimum cei 100 de mii de dolari pe an, atâta fac însumate pensia din România și salariul de judecător din Moldova. S-a preferat această soluție a pensionării la 48 de ani, ce i-a atras oprobriul public, deoarece salariile în justiția din Moldova sunt mai mici ca la noi, iar altfel de venituri sunt greu de obținut la Chișinău, fără trasabilitate.

Vă rog rețineți faptul că pe toți acești sorosiști, ce fac jocurile forțelor Factorului Extern, i-am plătit mereu tot noi românii, cu banii din taxe, chiar dacă unii zic c-au câștigat bani privați de la companii precum OMV, ce ne-au furat (re)vânzându-ne scump petrolul nostru! Alții ne-u (re)vândut curentul electric, alții cuprul, alții apa...

Cozmin Gușă

loading...
PUTETI CITI SI...