Soluția 3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Postat la: 02.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Soluția 3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu viziune, o puternică rețea electorală și încrederea în propriile-i forțe. Rolul lui Sebastian Burduja e să roadă din voturile corporatiștilor care încă mai susțin Nicușor Dan. Apariția pe turnantă a candidatului surpriză, Dan Tudorache, la sectorul 1, îi poate asigura în final victoria meritată, prin surplusul neașteptat de voturi adus.

Atât Gabriela Firea, cât și Dan Tudorache au pierdut alegerile din 2020 din cauza trădării conducerii centrale a PSD. Dacă în primul caz, prin jongleria "Negoiță - partid nou," Gabriela Firea a fost văduvită de 32.000 de voturi, în situația lui Dan Tudorache, partidul a întârziat intenționat o oră depunerea contestației la BEC, după dovedirea furtului sacilor de voturi. Acesta din urmă a pierdut la masa verde.

Cum s-ar zice, conducerea PSD a trântit meciul, atât la capitală, cât și la sectorul 1 și, astfel, ne-am procopsit cu patru ani de stagnare #rezist. De data aceasta, Marcel Ciolacu se declară susținător al Gabrielei Firea. Dan Tudorache nu se bucură de același favor. A ales o cale independentă, susținut de un partid nou, Partidul România Puternică. E singurul contracandidat veritabil al Duduii cu șobolani.

Clotilde Armand trebuie trimisă acasă. Acesta este mesajul ferm al celor care sesizează blatul ordinar dintre Tuță și Armand. Protejată de procurorii #rezist în mai multe dosare penale, incluziv în furtul sacilor de vot, Armand a devenit candidatul sistemului, secondată de Tuță - UM-SRI.

În patru ani, Clotilde Armand a făcut praf sectorul de verde. Scandaluri peste scandaluri, mizerie, gunoi, gândaci și aurolaci. Cea mai bogată entitate administrativă din România - după Primăria Generală a Capitalei - a rămas fără planurile necesare de investiții strategice.

Practic, s-au pierdut patru ani. Blocaje în trafic, certuri, iar în final șobolanii și-au construit în liniște galerii. Gândacii de bucătărie din sectorul 1 au invadat toate sectoarele. Au ajuns până și în spitale. Dispărute de decenii din București, ploșnițele au revenit din cauza mizeriei administrației sectorului, devenind coșmarul întregii metropole. Acestea au împânzit spitale, instituțiile publice, școlile și grădinițele.

Dan Tudorache e soluția 3 D, de dezinsecție, deratizare și deparazitare a rețelelor de interese #rezist. Susținută de Robert Negoiță, reîntors din rătăcirile de acum patru ani, de Dan Tudorache, de invincibilul Daniel Băluță - cu un Sebastian Burduja, în rol de rozător activ de voturi #rezist - și cu un Piedone căsăpit de faulturile la limbă, Gabriela Firea poate câștiga, în extremis, Primăria Capitalei. Și, astfel, bucureștenii scapă de coșmarul #rezist.

Tandemul Firea-Tudorache pentru sectorul 1 e arhi-necesar. Ocaziile pierdute de dezvoltare a nordului Bucureștiului trebuie răzbunate. Deși nesusținut de PSD, Dan Tudorache se lansează în bătălia pentru primărie, în primul rând datorită petiției lansate de oamenii din sectorul 1 sub egida: „Ne vrem primarul înapoi!" Are nu doar o echipă puternică, ci și forța revanșei de partea sa. Nu e ușor să câștigi pe teren și să pierzi la masa verde, prin aranjamentele de arbitraj.

Organizându-și o campanie inteligentă - activă, nu reactivă - și de forță, Dan Tudorache poate convinge rapid dezamăgiții să voteze echipa sa câștigătoare. Altă soluție - în afară de 3 D - pentru a scăpa de Clotilde Armand, nu există. Mai mult, Dan Tudorache, prin voturile pe care le are deja în sectorul 1, poate determina și câștigătorul de la Capitală. Dacă tace și nu susține pe nimeni, câștigă Nicușor Dan! Dar dacă va fi convins de nevoia de tandem cu fostul primar general și va îndemna alegătorii săi (nu puțini) să voteze și Gabriela Firea pentru Capitală, ne apropiem de sfârșitul catastrofalei administrații #rezist.

Dan Tudorache este coșmarul lui Clotilde Armand. Timp de patru ani, statul paralel i-a fabricat o puzderie de dosare. Hărțuit de justiția paralelă, amenințat de sistem că o pățește dacă se angajează, din nou, în competiția electorală, Tudorache ia la picior sectorul, însoțit de o echipă de campanie puternică. Confreria AGGȘ - administrație #rezist, gunoaie, gândaci, șobolani - trebuie decimată. E nevoie mai mult ca oricând de o sinergie electorală și de dat cu soluția 3 D pe blatul de la sectorul 1.

Marius Ghilezan

loading...
PUTETI CITI SI...