Sesizează cineva grozăvia acestor afirmații?

Postat la: 15.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Sesizează cineva grozăvia acestor afirmații?

"Este datoria noastră să ne protejăm oamenii. Drept urmare, am decis că de luni va fi în vigoare un lockdown pentru nevaccinaţi", a declarat cancelarul Alexander Schallenberg.

Deci, nevaccinații nu sunt oameni pe care să "ni-i protejăm"? Nu-i râcâie nimănui pe creier această implicație? Nici ghetoizarea unei minorități suspectată de boală și de intenția de a-i îmbolnăvi pe cei "imunizați"? Dar afirmația asta: "Cei care s-au vaccinat astăzi nu este normal să-i punem să plătească teste pentru cei care nu vor să se vaccineze. Asta mi se pare inadmisibil", a declarat Florin Cîțu.

Poate e în regulă, totuși ca nevaccinații să plătească impozite, taxe și CASS pentru ca vaccinații să primească injecția "gratuit", chit că e vorba de 3,4 sau 7 doze. În lumea cu fundul în sus a lui Cîțu și a fanilor săi nu m-ar mira să se utilizeze cu convingere și hotărâre acest dublu standard.

Nenorocirea pentru vaccinații cu două doze (care, probabil, sunt confortabili cu aceste idei naziste care nu par să îi privească) este că, fără doza a treia - a patra, vaccinații devin nevaccinați, dpdv legal. Iar dpdv sanitar, sunt ca și nevaccinați, de vreme ce fosta "doză completă" și nazipassul de vaccinat nu au oprit valul V. Dimpotrivă, l-au cauzat și amplificat, fix în țările cu mare acoperire vaccinală.

Gheorghe Piperea

loading...
PUTETI CITI SI...