România e țară-experiment. Al cui și-n ce scop?

Postat la: 19.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

România e țară-experiment. Al cui și-n ce scop?

Nimeni nu mai poate contesta azi că în România domnește haosul, dar doar cei care se străduiesc să se informeze corect pot conștientiza precis această stare de lucruri. Așadar, această analiză succintă este adresată doar lor.

Integrarea României în UE a marcat începutul experimentului despre care vorbesc azi. Am fost singura țară candidată căreia i s-a impus cedarea resurselor înaintea integrării, iar privatizările frauduloase operate de către guvernarea Adrian Năstase în favoarea capitalului multinațional au pregătit ceea ce a urmat. Desantarea echipajului SOROS s-a petrecut chiar în decembrie 2004, înaintea celui de-al doilea tur de alegeri ce l-au adus pe Băsescu, iar regimul acestuia a acționat imediat pentru cedarea autorității statului român în justiție și servicii secrete către personaje dovedite ca fiind teleghidate extern, de tipul Maior, Coldea, Kovesi, MRU ș.a.

Capitaliștii români au devenit țintă și, lipsiți de apărare, au fost repede puși la pământ sau încarcerați, în paralel capitalul multinațional fiind avantajat și protejat, în ciuda ilegalităților evidente comise. Cele mai profitabile active de stat au fost grupate în Fondul Proprietatea, a cărui conducere și administrare a fost cedată fondului Franklin-Templeton, ghidonat de pe teren de oameni de tipul Mark Gitenstein, iar de la distanță de un grup din care făcea parte chiar Joe Biden, atunci vicepreședinte SUA.

A fost nevoie ca alegerile din 2009 să fie fraudate grosolan în favoarea lui Băsescu, pe care l-au și pus astfel cu botul pe labe, iar membri echipajului SOROS au preluat conducerea cvasi-total din 2010. A fost o mare luptă subterană în 2014 pentru ca Factorul Extern să-l poată impună pe Iohannis, după ce-au fost executați, în moduri diferite, Antonescu și respectiv Ponta. Iohannis a rămas în siajul SUA pe timpul mandatului lui Trump, dar odată cu venirea nevolnicului Biden și retragerea americană din zonă, falanga multinațională europeană ( încă de tip Sorosist) a preluat controlul asupra acțiunilor lui KWI, agentul perfect al haosului, așa cum am putut observa lesne în ultimii 2 ani.

Ceea ce s-a realizat de către Factorul Extern în România s-a putut face însă doar prin complicitatea securiștilor grupați în statul paralelcare, pentru bani și protecție, au colaborat plenar, fie direct, fie oferindu-și urmașii ca interlocutori politici, exemplul neosecuricilor de la USR fiind grăitor. Azi suntem raportați ca fiind prima țară ca mortalitate COVID, dar nimeni nu poate spune că-i sigur așa, pentru că nimeni nu mai are încredere în raportările netransparente și dovedit viciate. Suntem și singura țară din UE care n-are medicamente în spitale pentru tratament, și pare că acestea nu vor veni până când nu vor muri suficienți pentru ca să apărem în statistici ca o țară bântuită și decimată.

Suntem spoliați prin creșterea prețului gazului, dar în paralel ROMGAZ și-a redus extracția în ultimele luni și, ca proștii, nu beneficiem de prețuri preferențiale, așa cum ar trebui într-o țară ce deține această resursă. BOR este atacată dur și direct, tocmai pentru că, în ochii celor ce vor beneficia din distrugerea noastră, are statutul Ultimului Apărător. În plină criză Iohannis face experimente impuse prin nominalizarea lui Cioloș, deși oricine știe că-i doar pierdere de vreme. Opoziția face balet, respectând partitura impusă, iar asta se-ntâmplă după ce la alegerile din 2020 viitorii parlamentari au fost aleși cu penseta, din categoria castraților.

Efectul 10 August 2018 înseamnă că oamenii au fost înfricoșați cu bătaia pentru a le tăia pofta de a protesta în stradă, și vedem azi că funcționează. Presa mituită, cu mulți patroni lacomi/șantajabili, este complice sau tace în fața operațiunii evidente de distrugere la care suntem supuși. Cei care ar mai avea curaj sunt demonizați sau izolați și uite-așa ne trăim haosul fără a ști ce să facem pentru ca să ne apărăm.

Suntem etichetați de la nivel oficial că am fi proști, iar atunci unul ca Arafat are curaj să ne spună că nici nu mai avem voie să vorbim. Desigur că acest experiment, pe care l-am prezentat doar succint, poate și eșua, fiind coordonat pe teren de oameni slabi de tipul Iohannis-Cîțu-Cioloș-AlțiiCaEi, numai că răul a fost deja făcut și n-avem resurse umane/materiale să ne mai revenim la un nivel decent. Totuși, cei cărora v-am adresat această analiză, aveți posibilitatea să gândiți/acționați rațional și responsabil, cu condiția să vă mobilizați curajul. Nu va fi în zadar!

Cozmin Gușă

loading...
PUTETI CITI SI...