Meciul Diana Șoșoacă vs Clautilde Armand sau Titanic vs Iceberg!

Postat la: 05.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Meciul Diana Șoșoacă vs Clautilde Armand sau Titanic vs Iceberg!

Diana Șoșoacă vs Clautilde Armand poate fi la rigoare o confruntare de zile mari. De la distanță deja s-a produs. Cum ar veni adica - Titanic vs aisberg.

Politic nu e cine stie ce interes pentru cearta lor. In schimb sunt două stiluri total diferite. Una educată, frantuzoaica, scolita, cu maniere. Cealalta mahala autohtonă, activista PCR, tovarășă de viață. Ar da cumva! Un talkshow cu cele două față în față live ar da un spectacol de zile mari și nopți mici. Se găseste o televiziune să le invite în prime-time?

Știm scandalul de la Sectorul 1 Bucuresti. Șoșoaca a găsit de cuviință să se bage ca musca-n lapte. Are zi ea ceva de zis - regula ei e "ziua si scandalul"! De ce să tacă? Nu se pricepe ea la toate!? Ba da! Ia să vedem ce vedem ce zice aici ?

"La cum se comportă, nu pot sa o consider cetățean român. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizati, oameni arși și noi luăm bani de la spitalul de arși? Incep școlile si noi luam banii de la Grigore Alexandrescu? (...) Există un plan de privatizare, se știu si firmele care vor acapara sistemul de stat. Este un atentat la siguranța naționala, ar trebui să mergem pe plângeri penale. Ar trebui si institutiile să se mai autosesizeze. Mă uit la DNA, DNA ce face, mai lucreaza? De ce nu se autosesizeaza?"

Va-sa-zică bre, afacerea e groasă. Declară ea fără nicio probă, ca de obicei. Ține de siguranța națională. Patria este în pericol! Pretinde că este o conspirație care îî va umple de parale pe unii. Probabil capitaliști veroși din Vest. Și DNA-ul stă! Parcă văd o expediție punitivă la Primărie cu Diana Șoșoacă în frunte, urmată de mardeiașii din cartier. Cu drapele tricolor și o pereche de cătușe. D-na Armand va fi băgată în dubă, dusă la graniță și expulzată - firește - după ce i se va retrage cetățenia româna. Suntem un stat constituțional, nu-i așa!? Motivul? Șoșoaca nu o mai suportă printre noi, românii verzi și puri cum e ea!

Stelian Tănase

loading...
PUTETI CITI SI...