Luați România educată și băgați-o în dubă!

Postat la: 05.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Luați România educată și băgați-o în dubă!

Ieri, amatorul de extralux pe banii publici a mai arătat încă o dată că e rupt de orice realitate românească.

Omul nu are nici o legătură cu țara numită România. A aflat despre ea, că e un stat eșuat, un stat de drepți, în care vipușca e la mare căutare. Vipușca e în tot și toate. Mai ales la vârful statului mort, eșuat, îngropat și vândut pe bucăți pe câteva premii și decorații. Adică, table! El, omul, care a făcut totul pas cu pas, până la îngroparea finală, el, profesorul ratat căruia slugoii i-au pus la îmbălsămat un loc de profesor, el, omul, care e ahtiat după un lux absolut patologic, vine în fața națiunii să semneze nu știu ce aberații.

Fără nici o rușine! În țara în care cei care ne conduc nu au bacalaureatul, au rezolvat totul: în zeci de licee nu au avut elevi înscriși la examen. Și el o arde cu educația! Și își cumpără premii că e democrat. Demoncrat, poate! Altfel nu i se poate spune! De 9 ani individul ăsta arogant nu a făcut decât să distrugă România. Pas cu pas ca un lucru bine facut. Asta i-a ieșit! Mare blestem pe neamul ăsta acest ins cu toată camarila lui. Un dictator cu apucături de rege ratat, cu o curte de slugoi ce stau cu limbile bine înfipte în dosul acestuia. Cred că până ieri! Ăsta a fost finalul!

Băiatul lui de aur a plecat. L-a lăsat cu dosul gol și se gândește poate, să-i i-a locul! Păi dacă e stat de drepți sa fie oficial, zic! Limbiștii plătiți i-au ridicat osanale, ca a scos mă, sereiul din jocurile politice! O minciună mai mare ca asta nici nu se putea. Individul gol și arogant a băgat sereiul în tot și toate. Nu există instituție publică în țara asta să nu fie securiștii abonați. La banul public și mai ales la decizie. Ei fac si desfac, ei linșează, ei taie și spânzură. Ca doar sunt avertizori de integritate.

Acu' în ultimul an de mandat al ăluia cât o prăjină, urmează reglările de conturi. În stil mafiot! Că doar statul asta e. O adunătură de borfași care se linșează unii pe alții cu o poftă dementă. Urmează probabil reglarea finală de conturi, în stil interlop. România educată, îngropată, terfelită, traficată, abuzată și cum mai vreți voi, colonia târfei bătrâne care își serba ziua ieri, urmează să fie umflată cu autorul proiectului și băgată în dubă! Ghinion! Pentru șase case!

Zoe Dantes

loading...
PUTETI CITI SI...