Ivermectin sau vaccin? Să nu afle lumea!

Postat la: 26.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Ivermectin sau vaccin? Să nu afle lumea!

FDA și NIH, cele mai importante agenții americane de aprobare a medicamentelor, au dat liber la folosirea Ivermectinului în tratarea covidului, în fața evidențelor.

După mai multe luni în care s-au făcut zeci de studii complexe din partea unor grupuri de savanți și după efectele "miraculoase" ale medicamentului. În proporție covârșitoare cei cărora le-a fost administrat s-au însănătoșit rapid, imunizarea fiind efectivă în 48 de ore. Un medicament foarte ieftin și care n-ar avea nici efecte adverse, nici secundare. Și ușor de administrat.

O problemă cu mult mai mare a apărut, însă: ce dracu facem cu "vaccinarea"? Cu politicienii care au promis, cu media care a urlat, cu big pharma care trebuie să primească sutele de miliarde din banii "clasei muncitoare"? Cum să vină acum Gheorghiță (colonelul cu voce de fetiță/ e de vină rima) să ne spună acum: Uite, face și campanie pentru Ivermectin? Cine vrea vaccin și cine ivermectin? S-ar supăra foarte mulți, se-nțelege.

E prea ieftin și, cum se spune, prea bun și prea de la țară! Cică e bun și pentru câini, pisici, cai și alte orătănii. Că există și varianta pentru uz uman enervează la culme! Hai, bre, mai repede cu vaccinarea aia, să nu afle lumea!

Aurelian Pavelescu

loading...
PUTETI CITI SI...