Disperare in PNL. Orban e terminat!

Postat la: 13.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Disperare in PNL. Orban e terminat!

Ludovic Orban e terminat. La alegerile din 2024 nu va mai fi pe listele PNL și va dispărea complet din politică. Este un calcul matematic, a devenit țapul ispășitor al partidului, partid integral vinovat pentru trădare de țară. De aceea, ca orice țap ispășitor, va fi aruncat poporului ca să-l sfâșie, pentru a se salva ceilalți. O tehnică veche de când lumea.

Cîțu are misiunea să simuleze schimbarea, iar foștii orbaniști vor trece cu toții de partea lui, sacrificându-l pe Orban. Nu exclud ca Orban să fie dat și pe mâna DNA. Exact ce s-a întâmplat cu Dragnea la PSD, dar din alte motive: mecanismul este identic.

Problema este că PNL este în întregime terminat, nici Cîțu nici altcineva nu mai pot fi soluții. Guvernarea dezastruoasă va continua inexorabil: nu mai au nici oameni politici, nici bani. Protectorii de afară sunt și ei în declin, iar trădătorii utili sunt totdeauna sacrificați. Vor stoarce tot ce mai pot, cu alde Turcan, Bogdan, Gorghiu și alți distruși din întregul partid.

Mai degrabă se vor îngrămădi să-i salveze pe useriști, care pot recupera electoratul progresist cu creierul spălat. Au toată puterea și nu știu ce să facă cu ea. Sau, altfel spus, știu foarte bine, dar nu pentru țară. Poporul sărăcit și mințit se va răzbuna cumplit. Și se află abia la începutul guvernării! Blestemul este că nimeni nu-și mai dorește acum puterea, iar ei, PNL, sunt obligați să rămână, să se sature de ea, până le va ieși pe gură și ochi! Restul e tăcere.

Aurelian Paveslescu

loading...
PUTETI CITI SI...