Amantlâcul (politic) salvează România!

Postat la: 06.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Amantlâcul (politic) salvează România!

Dacă urmăriți politica din România, și sigur o faceți, fie măcar din cauza prețurilor care explodează deja de mai bine de doi ani de zile, ați aflat, cu stupoare, scârbă sau amuzament, că politicenii ne salvează!

O mână de oameni aleși și votați de noi, din care mulți nici nu au o meserie, care odată ajunși mufați la ciolan devin aroganți și își arată incompetența, au ajuns să ne salveze! Pai, singurul lucru de care trebuie să fim salvați sunt fix politicienii!
Când ciuma roșie devine liberală!

Într-o perpetuă luptă pentru salvarea poporului și a avuțiilor naționale, deja vândute către americani, nemți și austrieci, partidele au uitat de doctrina politică și s-au unit, culmea, fix cu alte partide opuse ideologic și cu care în urmă cu puțin timp se scuipau efectiv. Să ne amintim de declarațiile președintelui de sorginte liberală, Klaus Iohannis, despre PSD. Subit, când interesul electoral a dictat, PSD a devenit o ciumă roșie atrăgătoare, ca dovadă că... nici politica nu are ochi!

USR s-a pătat cu... băsism!

Lăsând la o parte struțocămila comică PNL - PSD, ajungem la alianța Dreapta Unita, unde cel mai pur partid din Univers, USR; poate Universul nici nu e demn de o asemenea comparație, s-a unit cu PMP, adică partidul lui Traian Băsescu și Forța Dreptei, partidul liberalului Ludovic Orban. Nu mai e nimic de zis, căci puritatea s-a combinat cu ...tradiția nițel acrită!

Ce ar fi familia tradițională fără divorțuri cu bătaie și amante!

Și fiindcă veni vorba de tradiție, dacă auziți discursuri, nu le-aș cataloga ca fiind extremiste, dar cu siguranță crepusculare, vorbim de AUR și SOS România, partidele care vor să salveze România, familia tradițională. Și cum salvezi tu familia tradițională dacă nu printr-un divort superb, duios, ca în cupulul Șoșoacă. Am îndurat ani de bătăi, dar am tăcut pentru acest proiect politic, ne-a lămurit Diana Șoșoacă.

Seamănă bine cu orice divorț între vedete, unde după ani de zile în care ne-au mințit zâmbind despre cum dau afară de fericire, s-a iscat marele divorț și au curs dezvăluirile despre amante mai ceva ca o canalizare stricată! E de alftel o regulă, că acolo unde auziți vorbindu-se mult despre ceva, e doar pentru că acel ceva lipsește. Recte, pe unde auziți de credință multă, iubire de patrie și de soție, trădarea e numai la o secundă distanță! Știți vorba aia, dacă cineva vorbește de bani, pregătește-te să îți ceară împrumut!

Loredana Codruț

loading...
PUTETI CITI SI...