Ați mințit, ați mințit, ați mințit!

Postat la: 11.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Ați mințit, ați mințit, ați mințit!

Mă adresez cre(ș)tinilor care se cred formatori de opinie, gardieni ai adevărului oficial și absolut și mâna zeului (pseudo)științei pe Pământ:

Ați mințit în plandemie, ați înfricoșat până la teroare poporul și ați făcut bani de pe urma sărăcirii și nefericirii lumii, obligată să își înghețe libertățile și idealurile în spatele măștii, între patru ziduri, afundată fiind în calculator și segregată.

Ați mințit în război, făcând bani de pe urma reacțiilor terifiate ale lumii care se uita la jocuri pe calculator prezentate de voi ca scene reale ale "teatrului" de război.

Ați mințit în speța Gabriel Resources, manipulând lumea să creadă că altă soluție decât cedarea gratuită a minelor de aur de la Roșia Montană nu-i. Mine care dețin rezerve de peste 140 de miliarde de dolari.

În general, când ați mințit și ați înfricoșat lumea, ați făcut bani.

Zic că e un bun moment să vă uitați un pic mai atent în oglindă și să recunoașteți că a face bani din minciună, manipulare și terorizarea spectatorilor și a cititorilor nu e cea mai onestă cale de a face bani.

Și, ca buni creștini ce (vă prefaceți că) sunteți, zic să începeți donați măcar o parte din acei bani bolnavilor sau descendenților lor care în plandemie nu au avut acces în spitale din cauza manipulărilor voastre, mamelor care probabil au paralizat de frica războiului care ar aduce moartea sau schilodirea copiilor lor și mai ales copiilor depresivi, ajunși să se îndoape cu pastile din cauza distanțării sociale impuse de voi și a pierderii a doi ani din copilărie, totul în trena fărădelegilor impuse cu ajutorul vostru în plandemie.

Hai, nu mai fiți ipocriți. În fața sinelui vostru profund nu vă puteți ascunde la nesfârșit. Nu de alta, dar: "A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti", zice Domnul. (Epistola către Romani, 19:12)

Av. Gheorghe Piperea

loading...
PUTETI CITI SI...