Așa deci! Despre Vlad Voiculescu

Postat la: 01.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Așa deci! Despre Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu este unul dintre personajele cele mai controversate din actualul guvern. Fost si viitor ministru. Ii place să îi scrie așa pe cartea de vizită. Are o aroganță naturală, vrea să pară cu un cap peste ceilalți. Dacă te uiti la ce spune, este politically correct, noua ideologie nivelatoare la cel mai mic numitor comun. Nu sare de o mediocritate cenusie și de banalități stupide.

Iată o mostră debitată la ultima conferință de presă: "E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece, pentru că altfel e greu de suportat așa ceva, e greu de imaginat pentru oricare dintre noi și e nevoie ca regulile să fie suportate, de asta e nevoie de investiții în spitalele pe care le avem și avem nevoie de spitale noi...." Supracaliflalegelistic... A venit chiar mai jos decît Iohannis care a declarat senin dupa tragedia de la spitalul Matei Bals că avem nevoie de o... reformă a sistemului sanitar. După 5 ani sterili petrecuti la Cotroceni. O fi, nu zic nu, stie toată lumea, și un copil de școală.

Vlad Voiculescu ametește lumea cu vorbele. Mai ales intră în conflict cu oricine i se pare lui că îi incalcă teritoriul si il că umbrește. Nu suportă asta, dă peste degete oricui atenteaza la atributiile lui sacre. A început cu Tătaru, l-a luat la rind pe Arafat, apoi pe Gheorghita, pe Nicusor Dan etc. La mai mare! Cind o fi la bilanț o să se vaite că nu l-a lasat Reactiunea d-le să performeze. Are o foarte vaga idee despre politică. Stie că e doar un munte de hirtii, vorbărie si imagine.

Cineva se intreba ieri catre mine by phone - cine il ține pe asta dle ca să facă atita circ? Si mi-a dat repede un răspuns - O avea legătura cu taica-su (care a colaborat cu Securitatea). I-am spus că se duce prea departe cu gîndul, dar un rest rămine - complexul de superioritate de care suferă. Securistii se credeau elita, sarea pămîntului. Așa și VV.

Cred că ar fi mai bine să lase deoparte aparițiile mass-media și să se apuce de construirea primului spital din actuala guvernare. Apoi de al doilea, și așa mai departe. Restul chiar sunt vorbe.

PS Pină să termin de redactat acest articol care se incheia astfel "In așteptarea ingrijorată a următoarei nenorociri, al dvs..." incă o nenorocire a avut loc - la alt spital bucurestean, Sf Pantelimon.

Stelian Tănase

loading...
PUTETI CITI SI...