Tratatul OMS privind pandemiile dictează în toate domeniile vieții!

Postat la: 09.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Tratatul OMS privind pandemiile dictează în toate domeniile vieții!

Conform noului tratat global al OMS privind pandemiile, în viitor, o pandemie ar putea fi declarată de OMS și pentru boli de inimă, cancer, obezitate etc. În cele din urmă, OMS ar trece peste puterea de decizie a guvernelor suverane și ar emite instrucțiuni în toate domeniile vieții. Acest program arată ce ar putea însemna acest lucru în practică.

La sfârșitul anului 2021, cele 194 de state membre ale Organizației Mondiale a Sănătății au convenit, în cadrul unei reuniuni speciale, să elaboreze un tratat internațional până în 2024 pentru a se proteja împotriva crizelor viitoare cauzate de bolile infecțioase. Acest "tratat internațional privind pregătirea pentru pandemii" ar trebui să garanteze protecția sănătății umanității.

Dar Dr. Vincent Carroll, medic de sănătate publică și președinte al Centrului de Cancer ARC, trage un semnal de alarmă. Ceea ce se dorește a fi filantropic se dovedește a fi un instrument de dezumanizare totală. Dar cum?

"Acesta este un tratat la care participă peste 190 de țări și în care toate pandemiile viitoare pot fi clasificate sau definite în foarte multe moduri diferite. Deci nu doar boli infecțioase, ci și pandemii de boli de inimă și de cancer. Așadar, definiția poate fi foarte, foarte largă. Dar, în cele din urmă, aceasta înseamnă că, de îndată ce este declarată o (astfel de) pandemie, Organizația Mondială a Sănătății preia controlul și trece peste deciziile guvernelor suverane. Cu alte cuvinte, suveranitatea este transferată în întregime unei organizații internaționale globaliste numite Organizația Mondială a Sănătății. Iar Organizația Mondială a Sănătății este hotărâtă să realizeze acest lucru până în mai 2024.", spune Dr. Vincent Carroll.

Jurnalistul independent de investigație James Corbett explică faptul că tratatul pandemic al OMS este un atac direct la suveranitatea statelor membre, precum și un atac direct la autonomia lor fizică.

Iată un scenariu fictiv: potrivit OMS, statisticile ar putea arăta că infarctul miocardic este în creștere și trebuie declarat pandemie, deoarece ar amenința umanitatea. Noua AI de sănătate a OMS face proiecții pentru a determina cauzele. În acest exemplu fictiv: consumul general de carne prea mare. Și, peste noapte, consumul de carne ar urma să fie redus. Cum s-ar întâmpla acest lucru? Prin decret internațional al OMS, ca și în cazul purtării măștilor sau al interdicției de a ieși în oraș și de a se întâlni. De asemenea, moneda digitală ar putea fi blocată pentru carne. Pentru că, așa cum explică expertul financiar Ernst Wolff, banii digitali nu sunt un mijloc de plată cu drepturi depline, ci un mijloc de plată "condiționat", adică unul care poate fi restricționat. Ca alternativă la carne, OMS ar putea apoi, pe baza extrapolărilor din AI-ul său în domeniul sănătății, să prescrie cu forța proteine "sănătoase" modificate din insecte, așa cum sugerează deja în mod amenințător reglementările actuale ale UE.

Potrivit militantului anti-extremism Maajid Nawaz, tratatul OMS privind pandemiile servește drept poartă spre imperiul global. De aici concluzia Dr. Carroll: "Tratatul privind pandemia trebuie oprit cu orice preț!"

loading...
PUTETI CITI SI...