Hunter Biden s-a fotografiat conducând cu 280 km/h și fumând cocaină cu prostituate în drum spre Vegas!

Postat la: 03.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Hunter Biden s-a fotografiat conducând cu 280 km/h și fumând cocaină cu prostituate în drum spre Vegas!

Hunter Biden se află din nou în atenție în urma publicării mai multor imagini compromițătoare care ar fi fost obținute din celebrul laptop, a relatat duminică Daily Mail.

Pe 12 iunie 2018, bărbatul de 53 de ani ar fi fost filmat în timp ce fuma ceea ce pare a fi o pipă de crack în timp ce conducea printr-un cartier rezidențial din Arlington, Virginia. Imaginile au fost încărcate de Marco Polo, o organizație non-profit condusă de fostul consilier al lui Donald Trump, Garrett Ziegler.

La mai puțin de două luni mai târziu, la 1 august, Biden pare să fi făcut o fotografie a tabloului de bord al Porsche-ului său 911, afișând o viteză de 172 de mile pe oră (280 de km/h) în timp ce se îndrepta spre Las Vegas pentru a petrece cu prostituate.

Textele aflate, de asemenea, pe computer, pe care l-a lăsat la un atelier de reparații din Delaware, îl arată coordonându-se cu mai multe prostituate și invitându-le pe toate să se "înmoaie" în cada cu hidromasaj a hotelului său.

"Nu am un costum de baie și chiar voiam să port un costum de baie drăguț", a scris o femeie, salvată în agenda de contacte a lui Hunter sub numele de Cheryl. "Dar nu am bani să-mi cumpăr unul, așa că atunci va trebui să fiu goală, nu-i așa?"

Orgia s-ar putea să fi fost prea mult chiar și pentru prostituată, care i-a scris a doua zi: "Sincer, iubitule, problema este că ai prea multe fete acolo. Am înțeles că îți plac multe fete. Nu-i nimic, fă-o pe rând".

Se pare că excursia a avut loc în timpul aceleiași săptămâni fatidice din Vegas, în care a fost surprins ulterior de o cameră de filmat descriindu-i unei prostituate cum traficanții de droguri ruși i-au furat unul dintre laptopuri și l-au lăsat să moară în cada cu hidromasaj.

Mass-media mainstream și oficialii de top ai serviciilor de informații de la acea vreme au mințit publicul american și au insistat că laptopul lui Hunter a fost o campanie de dezinformare rusă. Aceasta a fost o minciună completă - și toți știau acest lucru.

loading...
PUTETI CITI SI...