Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Secret Service a documentat împușcarea lui Trump fără să intervină

Postat la: 24.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Secret Service a documentat împușcarea lui Trump fără să intervină

Imagini bombă recent publicate de camerele de supraveghere corporală de pe acoperișul de după tentativa de asasinat asupra lui Trump dezvăluie că agenții Secret Service au capturat mai multe fotografii ale lui Matthew Thomas Crooks înainte ca acesta să deschidă focul asupra președintelui Trump.

Noua dezvăluire ridică noi întrebări cu privire la comportamentul agenților Secret Service în ziua mitingului și dacă aceștia au avut vreo intenție de a-l proteja pe fostul președinte Trump de asasinat.

Potrivit senatorului Josh Hawley (R-MO), majoritatea agenților de securitate care au lucrat la mitingul lui Trump din Butler Park, Pennsylvania, nu erau agenți Secret Service, ci mai degrabă agenți „fără experiență" ai Departamentului pentru Securitate Internă (DHS). Senatorul Hawley a dezvăluit informațiile tulburătoare într-o scrisoare trimisă vineri secretarului DHS, Alejandro Mayorkas, în care solicită răspunsuri cu privire la tentativa de asasinat asupra președintelui Trump.

 

 

Kimberly Cheatle a demisionat marți din funcția de director al Secret Service ca urmare a consecințelor tentativei de asasinat. Între timp, anchetatorii au descoperit că o persoană necunoscută care făcea vizite regulate la domiciliul și la locul de muncă al presupusului asasin al lui Trump, Thomas Matthew Crook, a vizitat, de asemenea, sediul unui birou FBI din Washington D.C. înainte de tentativa de asasinat de la mitingul din Butler Park.

 

 

Datele de telefonie mobilă nou achiziționate au permis anchetatorilor să „urmărească" locația altor dispozitive considerate potențiali co-conspiratori, permițându-le să se concentreze asupra datelor de geolocație și să le urmărească mișcările. Datele telefonului mobil ridică întrebarea dacă Crooks a fost contactat de FBI sau de alte agenții de informații înainte de tentativa de asasinat asupra fostului președinte Donald Trump.

În plus, un dispozitiv legat de locul de muncă al lui Crooks s-a deplasat la Butler, PA, pe 4 iulie și 8 iulie, dar a încetat orice activitate pe 12 iulie. FBI a fost prins în flagrant în numeroase ocazii pregătind tineri și adolescenți vulnerabili pentru a deveni teroriști însărcinați cu comiterea de atacuri oportuniste din punct de vedere politic împotriva concetățenilor americani. Este Thomas Matthew Crooks, care a fost descris de colegii săi de liceu ca fiind vulnerabil și slab, un alt țap ispășitor al FBI?

loading...
PUTETI CITI SI...