Adevărul despre despărțirea dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Andrei s-a dat de gol!

Postat la: 03.07.2018 08:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Adevărul despre despărțirea dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Andrei s-a dat de gol!

Andrei Ștefănescu, prieten bun cu prezentatorul tv, a făcut dezvăluiri interesante despre relația celor doi. Acesta a ținut să precizeze că atât Anda cât ți Liviu au încercat să își salveze relația.

„E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație.

El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase. După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (...) Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (...) lucrurile se agravează.

Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (...) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței", a spus Andrei Ștefănescu, la „Răi da' Buni".

Liviu Vârciu s-a separat de iubita sa, Anda Călin. Anunțul a fost făcut de acesta pe contul de socializare. Anda Călin este cea care i-a dărut lui Liuviu Vârciu cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Anastasia.

loading...