Prognoza Meteo. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Postat la: 23.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Prognoza Meteo. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi normale pentru luna martie, dar vor fi uşor mai coborâte în sud-est şi la munte. Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toate regiunile, dar mai ales în zona de vest a ţării.

22 februarie - 1 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

1 - 8 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, local uşor mai coborâte în sud- est şi la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a ţării.

8 - 15 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

15 - 22 martie

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui uşor excedent local în regiunile nordice.
Prognoza meteo de marți, 23 februarie 2021. Vremea va fi deosebit de caldă, pentru ultima decadă a lunii, în cea mai mare parte a țării

Potrivit prognozei meteo de marți, 23 februarie 2021, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menține mai mult senin.

Va fi ceață sau nebulozitate joasă, la începutul zilei, local în centru, sud și sud-est și izolat în rest, iar noaptea în aproape toate zonele joase de relief.

Izolat și trecător vor fi condiții de burniță, în special spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață mai persistentă, în special din Transilvania și nordul Moldovei, iar cele minime între -6 grade Celsius, în depresiunile Carpaților Orientali, și 5-7 grade Celsius, în Dealurile de Vest.

loading...