Donald Trump: Dacă tovarăşa Kamala câştigă în noiembrie, aproape sigur vom avea al treilea război mondial

Postat la: 23.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Donald Trump: Dacă tovarăşa Kamala câştigă în noiembrie, aproape sigur vom avea al treilea război mondial

Donald Trump, protejat de sticlă antiglonţ, a susținut primul său miting de campanie în aer liber de la tentativa de asasinat asupra sa luna trecută.

Candidatul republican la Casa Albă, care a organizat mitingul în statul cheie Carolina de Nord și a acuzat-o pe vicepreşedinta democrată că este „cea mai radicală persoană de stânga" intrată vreodată în cursa prezidenţială şi a proclamat că milioane de locuri de muncă vor „dispărea dintr-o singură lovitură" dacă ea va câştiga. „Economiile voastre de o viaţă vor dispărea complet", a precizat Trump. „În întreaga lume, adversarii noştri ştiau că America trebuie să fie luată în serios atunci când eram comandantul vostru suprem", a mai afirmat fostul preşedinte republican.

„Dacă tovarăşa Kamala câştigă în noiembrie, aproape sigur vom avea al treilea război mondial", a mai adăugat el. A fost primul eveniment major de campanie în aer liber al lui Donald Trump de când a fost rănit uşor de un bărbat înarmat, în vârstă de 20 de ani, la un miting la Butler, în Pennsylvania, la mijlocul lunii iulie. Un participant şi-a pierdut viaţa înainte ca autorul atacului să fie împuşcat. Miliardarul face campanie în mai multe state cheie săptămâna aceasta, cu scopul de a încerca să oprească impulsul Kamalei Harris, care reuşeşte să adune mulţimi de peste 10.000 de oameni.

loading...
PUTETI CITI SI...