Declarație teribilă a ex-șefului CIA, care a ordonat uciderea lui Bin Laden: Avertisment înfricoșător despre Trump și Putin

Postat la: 24.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Declarație teribilă a ex-șefului CIA, care a ordonat uciderea lui Bin Laden: Avertisment înfricoșător despre Trump și Putin

În timpul Convenției Naționale Democrate de la Chicago, Statele Unite, unde Kamala Harris a acceptat nominalizarea partidului său pentru alegerile prezidențiale, fostul șef al CIA Leon Panetta a făcut o declarație teribilă.

Cel care a ordonat uciderea lui Osama Bin Laden a dat un avertisment înfricoșător despre Trump și Putin, spunând că primul "reprezintă o amenințare semnificativă la adresa securității globale dacă va fi reales în noiembrie". Panetta le-a spus democraților că „Trump le spune tiranilor, precum Putin, că pot face orice naiba doresc", potrivit Mirror.

În timpul discursului său de la Convenția Națională Democrată de joi seară, 22 august 2024, Panetta a făcut o evaluare condamnabilă a candidatului republican la președinție. Panetta, care a fost șeful CIA timp de doi ani sub Barack Obama și a condus misiunea operațiunii speciale din 2011 de eliminare a lui Osama Bin Laden în Abbottabad, Pakistan, s-a adresat miilor de persoane de la United Center din Chicago.

El a avertizat că, dacă Trump revine în Biroul Oval, „îi va abandona pe aliații noștri și va izola America. Trump le spune tiranilor, precum Putin, că pot face orice naiba doresc. Kamala Harris trebuie să le spună tiranilor: 'Puteți, la naiba! Nu sub supravegherea mea'".

În vârstă de 86 de ani, Leon Panetta, care a ocupat funcția de secretar al Apărării între 2011 și 2013, în timpul ultimului său rol la Casa Albă, a continuat să își amintească experiențele sale de eliminare a lui Bin Laden. Adresându-se mulțimii, el a spus: „Sunt mândru că am servit în armată, în Congres, la Casa Albă, șef de stat major, director CIA, secretar al Apărării". America se uită neputincioasă. Nebunie pe piața mondială, o super putere cumpără un produs de 26 de miliarde de dolari

El a continuat: „M-am uitat în ochii războinicilor noștri și i-am desfășurat în luptă. Am dat ordinul ca forțele noastre de operațiuni speciale să zboare noaptea cu două elicoptere la 150 de mile în Abbottabad și, când a răsărit soarele, Osama Bin Laden era mort. „Pentru că nimeni nu ne atacă țara și scapă nepedepsit".

Înainte ca vicepreședintele Kamala Harris să accepte oficial nominalizarea partidului, Panetta a ținut un discurs în care a spus: „Asta este ceea ce fac războinicii noștri. Războinicii noștri au nevoie de un comandant suprem dur, cu cap limpede, care să apere democrația noastră de tirani și teroriști, avem nevoie de Kamala Harris hotărâtă în spatele biroului".

„Ea știe să recunoască un tiran atunci când vede unul, iar aliații noștri știu să recunoască un lider atunci când văd unul". El a vorbit, de asemenea, despre cariera sa politică robustă, inclusiv despre rolul său proeminent în cadrul Comisiei de informații a Senatului și în calitate de vicepreședinte, interacționând cu peste 150 de șefi ai lumii. Descriind poziția diplomatică a Kamalei Harris, el a spus: „Ea i-a privit pe aliații noștri în ochi și le-a spus: "America vă apără spatele".

El a exprimat, de asemenea, un punct de vedere precaut cu privire la politica externă a lui Trump, declarând: „Trump ne-ar abandona aliații și ar izola America. Americanii au încercat acest lucru în anii 1930 - a fost prostesc și periculos atunci și este prostesc și periculos și acum".

loading...
PUTETI CITI SI...