Scandalul homosexualilor de la vârful BOR. Operațiunea ''Să fie lumină!'', pare instrumentată chiar de către rezerviști și ''armata lor de teracotă''!

Postat la: 05.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandalul homosexualilor de la vârful BOR. Operațiunea ''Să fie lumină!'', pare instrumentată chiar de către rezerviști și ''armata lor de teracotă''!

Ieri dimineață am scris despre mediatizarea excesivă din ultima vreme a scandalurilor de tip (homo)sexual, sesizarea de tip stahanovist a Parchetului în aceste spețe, arătând că ținta principală vizată ar fi BOR (Avalanșă de scandaluri (homo)sexuale în presă. Cine a amorsat-o și ce se urmărește?). N-aveam informații că tot ieri avea să fie ziua în care scandalul se va intensifica, deși existau semnale clare legat de asta.

Cristi Călin, călugărul fals ce a prezentat presei și procurorilor înregistrările ce vizează ierarhi importanți din BOR, i-a scris o scrisoare Preafericitului Daniel în care îi incriminează c-ar fi întreținut relații de tip homosexual pe patru dintre episcopii importanți ai României (Teodosie, Varsanufie, Calinic, Visarion), este audiat la Poliție legat de dezvăluiri, Parchetul se sesizează și el rapid, iar către seară scrisoarea infamantă apare și-n presă. Cine ar avea puterea să apese pe atâtea butoane concomitent, în condițiile în care vorbim despre entități ce-au dovedit că lucrează doar la comandă?! Doar oameni care sunt sau au fost la vârful statului român.

Vă tot vorbesc de ceva vreme despre cooptarea rezerviștilor influenți ce-au coordonat Statul Paralel de către una dintre cele două echipe ce se confruntă subteran, dur și sângeros, pentru controlul transferului de putere din 2024 (în discursul de ieri de la UBB Cluj, Eduard Hellvig i-a menționat și el, descriind pe scurt cam cu se ocupă aceștia, în stilul ''bate șaua să priceapă iapa'').

În lipsa probelor legate de posibile infracțiuni (treburile cu ''violul'' sau ''minorul'' nu sunt dovedite), în mod normal procurorii ar fi trebuit să-l încadreze rapid pe călugărul fals la operațiunea de șantaj și denigrare publică, iar presa ar fi trebuit să discute aceste aspecte clare și dovedite, până la eventuala apariție a altor fapte. În cazul nostru călugărul fals este tratat ca un veritabil luptător pentru adevăr, deși are trecut documentat de escroc, iar cei patru episcopi sunt declarați din start vinovați, deci treaba pute rău și poate fi încadrată ușor ca fiind operațiune specială, mai ales că instituțiile satului și presa s-au sesizat rapid și pe dos.

Am citit azi-dimineață articolul apărut pe site-ul safielumina.ro, unde jurnaliștii explică felul în care au fost implicați fără știrea lor în scandal (Călin, file de poveste), călugărul fals prezentându-se ca fiind reporterul lor atunci când și-a interogat/șantajat interlocutorii. Citind articolul veți sesiza și voi operațiunea bine pusă la punct, iar dacă polițiștii și procurorii n-ar fi ghidonați în scopul terfelirii BOR, ar fi început acuzarea lui Cristi Călin chiar de la acest articol cu probe.

''Armata de teracotă'' a rezerviștilor Statului Paralel cuprinde procurori, judecători, oameni politici, jurnaliști (v-ați îngrozi dac-ați ști câți sunt, eu i-am contabilizat cu destulă precizie în timpul campaniilor electorale din 2004, 2009, 2014, 2020), dar soldații acestei armate pot lucra cu finalitate doar dacă persoane cu autoritate curentă în statul român le validează demersurile și acțiunile. Din acest punct urmează să analizăm cum se vor mișca instituțiile statului de azi înainte, și-atunci vom pricepe cine și de ce coordonează operațiunea ''Să fie lumină!''.

Cozmin Gușă

loading...
PUTETI CITI SI...