Un american care a fugit de poliție a lăsat în urma sa un bilet loto câștigător

Postat la: 16.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Un american care a fugit de poliție a lăsat în urma sa un bilet loto câștigător

Un bărbat din Georgia care a fugit de poliție după ce mașina în care se afla a fost trasă pe dreapta a lăsat în urma sa un rucsac care conținea un bilet loto câștigător, relatează CNN.

Biroul șerifului din Comitatul Cherokee a anunțat că ofițerii se aflau pe un drum interstatal când au văzut o mașină cu o problemă la plăcuțele de înmatriculare. Polițiștii au tras autovehiculul pe dreapta moment în care un bărbat aflat în scaunul pasagerului a sărit din mașină și a fugit într-o pădure apropiată, lăsând în urma sa un rucsac.

„În interiorul rucsacului se aflau un laptop, o cantitate mică de metamfetamină și un bilet la loto de 100 de dolari câștigător", a declarat pentru CNN căpitanul Jay Baker de la biroul șerifului din Cherokee. Departamentul de poliție l-a felicitat pe suspect pentru câștigul la loterie într-o postare pe Facebook, invitându-l să vină să își ridice biletul câștigător. Unde? La închisoarea din Comitatul Cherokee.

„Pentru suspectul care a fugit pe jos de ofițerii noștri în timpul unui control rutier din această dimineață: ai uitat un bilet câștigător în valoare de 100.000 de dolari în vehicul. Îți poți ridica biletul la strada Dr. Chattin nr. 498 din Canton (n.r. adresa închisorii). O să te aștepte aici. Felicitări, apropo", au scris polițiștii pe Facebook.

Ofițerii l-au arestat pe bărbat la scurt timp după gluma făcută pe rețeaua de socializare iar acesta a fost pus sub acuzare pentru posesie de droguri, potrivit căpitanului Baker. „Când va ieși din închisoare sau scapă de aceste acuzații îi vom înapoia cu siguranță biletul loto dar păstrăm metamfetamina", a mai declarat ofițerul.

loading...
PUTETI CITI SI...