Tragedia cumplită care i-a marcat viaţa lui Costin Mărculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur în casă

Postat la: 12.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Tragedia cumplită care i-a marcat viaţa lui Costin Mărculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur în casă

Plin de viaţă, înconjurat de prieteni, mereu vesel şi pus pe glume, Costin Mărculescu s-a stins în singurătate. La fel ca regretata jurnalistă Cristina Ţopescu, actorul din Liceenii a fost găsit mort în casă. Avea un căţel pe care care îl iubea nespus şi despre care spunea că este puiul său frumos şi cuminte.

De fiecare dată când avea ocazia, fostul actor povestea despre viaţa spectaculoasă pe care a trăit-o, dar şi despre necazurile pe care le-a avut de înfruntat. A scris şi o carte despre experienţele care i-au marcat existenţa. Unul dintre cele mai grele momente a fost cel în care şi-a pierdut mama. Iată ce scria pe pagina sa de socializare în urmă cu mai bine de un an:

"Am avut o viaţă fabuloasă care o veţi citi în cartea mea autobiografică incendiară de 400 de pagini care va apărea în curănd, scrisă de mine cu scriitorul Virgil Elisei " Bombă cu fitil aprins". Pe 22 decembrie 2003 dimineaţa, mama mea, Sanda Mîrculescu a murit la Spitalul Municipal din Capitală iar eu, la ora 17.00, aveam la Sala Palatului Gala Aniversară a Agenţiei mele de Modelling cu 4.500 de cursanţi şi părinţi veniţi din toate judeţele.Nu numai că nu l-am amănat dar l-am şi prezentat şi am şi căntat. Eu nu ştiu câţi au trecut prin aşa ceva", este unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare de fostul actor.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV "Misiune specială" şi „Ecaterina Teodoroiu", iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader".

În 1986 a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, „Liceenii" alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale promoţia 1989 - 1993. A fost invitat în sute şi sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în ţară şi în străinătate. A jucat împreună cu mai mulţi actori că Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc.

Miercuri noapte, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au fost chemaţi să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort. Conform Poliţiei Capitalei, la adresă au mers poliţişti ai Secţiei 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la uşă sau la telefon de mai mult timp.

loading...
PUTETI CITI SI...