Smiley: Tarif de nuntă

Postat la: 19.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Smiley: Tarif de nuntă

Smiley este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, iaratunci când vine vorba de concerte, este adevărata zicala „obrazul subţire cu cheltuială se ţine".

Artistul concertează des în ţară, dar şi la evenimente private, precum baluri, petreceri în cluburi sau evenimente corporate. Pentru concertele de la nunţi, Andrei Maria cere 12.000 euro pentru 50 de minute de spectacol şi 15.000 euro pentru 60 de minute, în cazul petrecerilor din corporaţii, relatează Impact.ro. Pe lângă transport, pentru deplasările în afara capitalei, Smiley mai percepe o taxă de 1 euro/km.

Cere şi cazare la un hotel de minim 4 stele, iar echipa are nevoie de 8 camere duble şi una single. În cazul concertelor în localităţi aflate la mai puţin de 200 km, artistul doreşte să fie asigurată o masă pentru toţi membrii echipei, iar la spectacolele ce au loc în oraşele aflate la mai mult de 200 km distanţă faţă de Bucureşti, organizatorii trebuie să asigure două mese în ziua concertului. Micul dejun este o condiţie obligatorie în ambele situaţii.

 

loading...
PUTETI CITI SI...