Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au împăcat! Anunţul făcut de vedeta Antena 1

Postat la: 13.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au împăcat! Anunţul făcut de vedeta Antena 1

Cuplul Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu a fost unul dintre cele mai controversate din showbiz-ul autohton, au avut aproximativ 80 de procese şi plângeri penale. În fiecare an, cei doi divorţau, iar apoi se împăcau, însă despărţirea cu numărul cinci a fost definitivă, însă tensiunile dintre ei încă existau.

După o lungă perioadă, în care cei doi copii pe care îi au împreună nu voiau să meargă la tatăl lor, se pare că lucrurile s-au schimbat total. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au împăcat, iat băieţii petrec foarte mult timp cu tatăl lor.

"Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea.

Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut.

Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru că această tăcere și necolaborare dintre noi îi afectează foarte mult pe copii. Eu am insistat la protecția copilului pentru consiliere psihologică deoarce Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor. După consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine, însă au deficit de hiperactivitate cu deficit de atenție, adică ADHD, o tulburare de comportament pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfe de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump", a declarat pentru Click! Adriana Bahmuțeanu.

loading...
PUTETI CITI SI...