Scene-șoc în lumea manelelor. După Florin Salam, și Tzanca Uraganul a fost rupt cu bătaia de interlopi, în timp ce cânta

Postat la: 20.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Scene-șoc în lumea manelelor. După Florin Salam, și Tzanca Uraganul a fost rupt cu bătaia de interlopi, în timp ce cânta

Este revoltă mare în lumea maneliștilor. Din ce în ce mai dese încep să fie situațiile în care cântăreții din lumea manelelor sunt bătuți, scuipați, amenințați și asta chiar în timpul cântărilor. I s-a întâmplat și unui manelist cunoscut din Ploiești.

Tzanca Uraganul, așa cum este cunoscut în lumea mondenă, a avut parte de o scenă șocantă. Cântărețul s-a trezit cu un pumn în față de la unul dintre petrecăreți chiar în timp ce cânta la un eveniment alături de Sorinel Puștiu. Manelistul nu a avut timp să reacționeze.

Din spusele martorilor s-ar fi întâmplat la un eveniment în afara țării la care au fost invitați să cânte mai mulți maneliști din România, printre care și Tzanca Uraganul.

Momentul a fost suprins de un alt petrecăreț cu telefonul și postat pe internet. L-a lovit direct în față și nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat cu el. Cei prezenți au săti imediat să îl ajute pe Tzanca Uraganul.

Postarea a strâns imediat sute de comentarii. Unii chiar vorbesc despre faptul că va urma o răzbunare și lucrurile nu vor rămâne așa. „Cum să-i dai bătaie unui lăutar care îți face plăcerile doamne fereste să vedeți acum ce rău este după aia", apare într-unul dintre comentarii. „O să plătească el mult și bine„, este un alt comentariu.

loading...
PUTETI CITI SI...