Scandalul Șoșoacă: Silvestru îi pregătește nucleara. O mai acuză că a facut jocurile PSD acoperind comasarea alegerilor cu cancanul acesta

Postat la: 26.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandalul Șoșoacă: Silvestru îi pregătește nucleara. O mai acuză că a facut jocurile PSD acoperind comasarea alegerilor cu cancanul acesta

Silvestru Șoșoacă a anunțat că după divorțul iminent îi va interzice actualei soții să îi mai poarte numele, iar Diana Șoșoacă va trebui să revină la numele de fată Diana Macovei.

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre", a declarat Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, politicianul a răspuns afirmativ. „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. de atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei".

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată", a adăugat soțul senatoarei.

Dacă instanța nu decide altfel sau dacă cei doi soți nu ajung la o înțelegere, atunci Diana Șoșoacă va fi nevoită să revină la numele de fată.

Art. 383 Cod Civil:

(1) La desfacerea căsătoriei prin divorţ, soţii pot conveni să păstreze numele purtat în timpul căsătoriei. Instanţa ia act de această înţelegere prin hotărârea de divorţ.

(2) Pentru motive temeinice, justificate de interesul unuia dintre soţi sau de interesul superior al copilului, instanţa poate să încuviinţeze ca soţii să păstreze numele purtat în timpul căsătoriei, chiar în lipsa unei înţelegeri între ei.

(3) Dacă nu a intervenit o înţelegere sau dacă instanţa nu a dat încuviinţarea, fiecare dintre foştii soţi poartă numele dinaintea căsătoriei.

loading...
PUTETI CITI SI...