Scandal la Casa Albă. Donald Trump ar fi trimis unor tabloide fotografii nud cu Melania

Postat la: 04.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal la Casa Albă. Donald Trump ar fi trimis unor tabloide fotografii nud cu Melania

Melania Trump este un designer sloven-american de bijuterii și ceasuri și fost model. Este căsătorită din 2005 cu miliardarul american Donald Trump, fost afacerist imobiliar și actualul președinte al SUA. Născută în Iugoslavia, ea a devenit rezident permanent al Statelor Unite în 2001 și cetățean în 2006.

"Prima Doamnă" a Americii a debutat ca fotomodel, iar frumusețea ei nu a fost pusă la îndoială de nimeni. Însă, acum, un nou scandal mocnește la Casa Albă, fiind vorba despre fotografii în care Melania Trump apare dezbrăcată. Pentru ca totul să fie cât mai halucinant, există ipoteza conform căreia fotografiile respective ar fi ajuns în presă cu acordul lui Donald Trump. Totul s-a întâmplat, conform informațiilor media, în 2016, atunci când actualul președinte american se afla în luptă electorală cu Hillay Clinton. New York Post a publicat fotografiile "fierbinți" cu Melania Trump, iar cei care au încercat să descâlcească ițele încurcate ale acestei "afaceri" cu puternic impact vizual au fost de părere că Donald Trump a încercat să mute atenția publică de la un scandal în care era implicat.

„În Europa astfel de imagini sunt foarte la modă și obișnuite", s-a exprimat Donald Trump la vremea respectivă. Un purtător de cuvânt al campaniei sale a declarat pentru CNN că nu este „nimic jenant" și că însuși președintele „a cerut ca fotografiile să fie livrate în biroul său". Trebuie menționat că fotografiile cu Melania Trump datau din 1996, atunci când aceasta a realizat un pictorial pentru o revistă franceză.

loading...
PUTETI CITI SI...