Samantha Ramsdell din statul american Connecticut este deţinătoarea recordului pentru femeia cu cea mai mare gură din lume

Postat la: 02.08.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Samantha Ramsdell din statul american Connecticut este deţinătoarea recordului pentru femeia cu cea mai mare gură din lume

Samantha Ramsdell, din statul Connecticut a fost confirmată de către Cartea Recordurilor ca deţinătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume a unei femei. Gura sa măsoară 6,56 centimetri şi ajunge la aproape 10 centimetri atunci când Samantha râde.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a ştiut că are o gură cu o dimensiune mai mare decât în mod normal, dar această idee a fost accentuată de către fanii săi de pe TikTok, care au îndemnat-o să se înregistreze la Guinness Book. În clipurile postate pe reţeaua socială, unde este urmărită de aproximativ 1,7 milioane de oameni, Samantha apare în timp ce mănâncă trei gogoşi în acelaşi timp.

Însă, în ciuda faimei pe care i-au adus-o filmările postate pe internet, ea spune că nu a fost întotdeauna distractiv. În copilărie, obişnuia să fie ţinta glumelor colegilor. „Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică şi specială. Toţi oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiţi", a mai precizat Samantha." Ea speră să aibă într-o zi propriul spectacol, folosindu-şi umorul, inteligenţa şi calităţile vocale de cântăreaţă.

loading...
PUTETI CITI SI...