Ruși surprinși în magazinele unui retailer încercând să se intoxice cu mâncare ca sa ceară o despăgubire de 11.000 de dolari

Postat la: 31.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Ruși surprinși în magazinele unui retailer încercând să se intoxice cu mâncare ca sa ceară o despăgubire de 11.000 de dolari

După ce proprietarul unui lanț de supermarketuri din Rusia a anunțat că va plăti echivalentul a 11.000 de dolari fiecărei persoane care dovedește că s-a intoxicat cu produse vândute de magazinele sale, mulți ruși au decis să-i accepte oferta.

La începutul acestei luni, lanțul de supermarketuri Zhiznmart, cu sediul în Ekaterinburg, a fost criticat pentru că ar fi vândut produse alimentare compromise care au dus la spitalizarea a cel puțin 18 persoane, cu intoxicații alimentare. După acest incident, mai mulți furnizori au refuzat să mai lucreze cu Zhiznmart de teamă că vor fi supuși unui audit din partea Rospotrebnadzor, agenția federală rusă responsabilă cu protecția consumatorilor.

Fondatorul Zhiznmart a făcut o declarație publică îndrăzneață, promițând să ofere 1 milion de ruble (11.000 de dolari) fiecărei persoane care dovedește că a fost îmbolnăvită de produsele vândute de Zhiznmart. La scurt timp după aceea, oamenii au început să fie surprinși în magazinele retailerului încercând să se intoxice cu mâncare.

Oamenii au cumpărat produse alimentare de la Zhiznmart în speranța că acestea vor fi contaminate. Unii au fost atât de disperați încât au recurs la lins ouă chiar în supermarket pentru a-și crește șansele de a se intoxica. Ulterior, pentru a descuraja încercarea, Zaichenko a declarat că singurele persoane eligibile pentru a primi cei 11.000 de dolari sunt cele 18 care au fost tratate inițial pentru intoxicații alimentare.

loading...
PUTETI CITI SI...