Radu Banciu, despre Mihai Morar și Formula 1 la Antena 1: "Sunt niște dobitoci, niște neisprăviți"

Postat la: 06.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Radu Banciu, despre Mihai Morar și Formula 1 la Antena 1:

Transmisiunea curselor de Formula 1 pe Antena 1 stârnește comentarii acide. Prima cursă de Formula 1 a sezonului 2024, Marele Premiu al Bahreinului, a fost difuzată pe Antena 1, post care a achiziționat drepturile pe următorii trei ani. Au existat destule supărări ale fanilor Formulei 1, care urmăresc cu sufletul la gură cursele.

Radu Banciu s-a alăturat corului celor care s-au declarat nemulțumiți că Antena 1 a transmis prima cursă a sezonului în comentariul lui Cătălin Cedric Ghigea și al lui Mihai Morar. Prestația acestora a fost aspru criticată pe grupul fanilor F1, principalele acuze aduse fiind: pronunția numelor, lentoarea comentariilor, bruierea comunicațiilor radio dintre echipă și pilot. De asemenea, pauzele de publicitate, care au venit fix în momentul producerii unor evenimente, au stârnit nemulțumiri.

"Citeam ieri, fraților, cică Antenele dădeau publicitate în timpul Formulei 1. Morar, ăla, se dezvinovățea pe discuțiile cu telespectatorii, care erau toți consternați, că doar de două ori luaseră publicitate în momente nepotrivite. Fenomenal! Să înțeleg că o dată la cinci minute erau reclame să își scoată Varanu pârleala. Extraordinar, și a avut ăla tupeul să spună că toate televiziunile comerciale dau reclame, dând exemplul RTL-ului, la care românii s-au uitat mulți ani.

Vreau să vă spun că și Canal+ e o televiziune comercială, dar nu numai că nu dau reclame, dar transmisiunea începe cu două ore jumătate-trei înainte și nu există reclamă în timpul cursei niciodată. Acest post este un dezastru absolut, sunt niște dobitoci, niște neisprăviți cu, nu există nicăieri. Ce Formula 1? Când era o miză, s-a văzut ce comentatori au... Mihai Morar".

loading...
PUTETI CITI SI...