Povestea emoționantă a lui Chuck Norris: Motivul dureros din spatele renunțării la cariera de actor

Postat la: 05.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Povestea emoționantă a lui Chuck Norris: Motivul dureros din spatele renunțării la cariera de actor

Sunt unii oameni care decid să ia o pauză de la muncă pentru a avea grijă de un membru al familiei bolnav care necesită mai multă atenție și îngrijire. Asta e ceea ce i s-a întâmplat și lui Chuck Norris care a decis să își asume riscul de a pune cariera actoricească pe pauză pentru a avea grijă de soția sa, Gena atunci când aceasta s-a îmbolnăvit.

Renumitul actor și specialist în arte marțiale a jucat în multe filme de la Hollywood. Rolul de tip dur și puternic pe care l-a jucat în filme precum Walker, Texan Ranger a dus la succesul acestor producții. Cu toate acestea, Chuck Norris își dezvăluie o cu totul altă latură a sa, una mai sentimentală, atunci când vine vorba de soția lui. Căsătorit din 1998 împreună cu foto-modelul Gena O'Kelly, aceștia au împreună doi copii.

În 2013 soția lui Chuck Norris a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă. Urma să facă o tomografie când i s-a dat să bea o substanță de contrast. În zilele imediat următoare Gena a început să se simtă tot mai rău. La o lună de la tomografia făcută, Gena simțea de parcă ardea pe interior. Numeroasele vizite la urgență nu au făcut nicio diferență, starea de sănătate a soției lui Chuck Norris deteriorându-se tot mai mult.

După 5 luni de suferință, Gena ajunsese să nu mai poată avea grijă de ea. În încercarea doctorilor de a găsi un diagnostic, aceasta a fost testată pentru Parkinson, scleroză în plăci sau cancer. În cele din urmă doctorii au realizat că acea substanță de contrast pe care a luat-o când a făcut tomograf, e ceea ce o otrăvea. În cele din urmă, a primit tratamentul necesar care a readus-o încet la viață. Chuck Norris povestea într-un interviu că atunci când au adus-o la acea clinică pentru tratament, starea soției lui era destul de gravă. Nu putea înghiți, astfel că hrănit printr-un tub.

Experiența aceasta a fost un adevărat coșmar pentru soția lui Chuck Norris, care de la o femeie activă și energică a ajuns să cadă la pat. În toată această perioadă Chuck Norris a onorat promisiunea făcută la nuntă fiind alături de soția lui la bine și la greu, în sănătate și în boală. În acea perioadă a hotărât actorul să renunțe la cariera de actor pentru a avea grijă de soția lui. "Soțul meu minunat a fost alături de mine în toată această perioadă, ajungând să îmi citească 17 cărți" a declarat soția actorului. "Am renunțat la cariera de actor pentru a mă focaliza pe Gena. Cred că a avea grijă de ea este cel mai important lucru" este ceea ce Chuck Norris a spus.

loading...
PUTETI CITI SI...