Pe cine a adus pe covorul roşu? Bradley Cooper cu o parteneră surpriză aleasă la Premiile Oscar

Postat la: 30.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Pe cine a adus pe covorul roşu? Bradley Cooper cu o parteneră surpriză aleasă la Premiile Oscar

Bradley Cooper a fost unul dintre cei mai chipeşi actori prezenţi pe scena Premiilor Oscar organizate la Dolby Theatre din Hollywood. Ei bine, acesta a avut o parteneră cel puţin interesantă pentru seara lui cea mare, în care filmul în care joacă Cooper, Nightmare Alley, a fost nominalizat pentru cea mai bună peliculă a anului.

Aşadar, Bradley a invitat-o la Oscaruri pe actuala femeie din viaţa lui, mama actorului, Gloria Campano. Mama minionă a lui Bradley a furat toate privirile, fiind foarte elegantă în ţinuta ei formată din rochie neagră şi blazer cu paiete argintii. Actorul de 47 de ani n-a fost nominalizat şi la categoria cel mai bun actor în rol principal, câştigată de un Will Smith care s-a făcut remarcat prin pocnirea prezentatorului Chris Rock, dar a fost, cu siguranţă, unul dintre câştigătorii serii în ceea ce priveşte apariţia elegantă.

Nu este prima dată când Bradly o aduce pe mama lui, Gloria, pe covorul Oscarurilor: s-a mai întâmplat şi în 2019, atunci când actorul a avenit însoţit atât de aceasta, cât şi de iubita lui de-atunci, Irina Shayk. La un moment dat în timpul serii, Bradley a fost surprins discutând şi râzând cu actriţa Jennier Garner, fosta nevastă a lui Ben Affleck, cei doi fiind buni prieteni de mult timp.

loading...
PUTETI CITI SI...