O transmisiune live din Ucraina a devenit virală după ce jurnalistul a vorbit în 6 limbi străine. Ulterior, acesta a fost asaltat de cereri în căsătorie

Postat la: 23.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

O transmisiune live din Ucraina a devenit virală după ce jurnalistul a vorbit în 6 limbi străine. Ulterior, acesta a fost asaltat de cereri în căsătorie

O transmisie live din Ucraina a devenit virală după ce un jurnalist a vorbit în șase limbi străine diferite. Philip Crowther a postat pe contul său de Twitter transmisiunile live din Kiev, în engleză, luxemburgheză, spaniolă, portugheză, franceză și germană.

Jurnalistul este corespondent internațional afiliat pentru Associated press, potrivit dailymail.co.uk. A adunat aproape 19 milioane de vizualizări la postarea sa de pe Twitter. Mulți au fost impresionați de fluența cu care vorbește, iar unii au mărturisit că nu aveau idee că luxemburgheza este o limbă. „Ar trebui să primești șase salarii", a comentat cineva.

Stiai ca 1 din 10 angajati se simte demotivat in a-si duce la indeplinire sarcinile zilnice? Ai grija de motivarea angajatilor tai oferindu-le cel mai dorit beneficiu - cardul de masa. Up Dejun te ajuta sa-ti optimizezi cheltuielile companiei si sa-ti mentii echipa motivata. Obtine oferta AICI!
Ulterior, acesta a primit numeroase cereri în căsătorie de la admiratoare.

„O, Doamne, acest bărbat este căsătorit? Dacă nu este, unde îmi pot depune cererea?", i-a comentat o tânăra. „Sunt îndrăgostită. Ech si verleift. Eu estou apaixonado. Je suis amoureux. Ich bin verliebt. Epouse-moi", i-a comentat o alta.

 

loading...
PUTETI CITI SI...