O șoferiță și-a cărat soțul beat în portbagaj! Ce s-a întâmplat după ce imaginile au ajuns pe Facebook

Postat la: 29.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

O șoferiță și-a cărat soțul beat în portbagaj! Ce s-a întâmplat după ce imaginile au ajuns pe Facebook

O șoferiță și-a cărat șoțul beat chiar în portbagajul mașinii, doar că imaginile aveau să apară pe Facebook. Val de reacții au stârnit scenele cu autoturismul din ale cărui portbagaj ies două perechi de picioare. Postată de câteva zile pe grupul Info Trafic Buzău, înregistrarea a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care i-au descoperit pe protagoniștii secvențelor de cascadorii râsului.

Autoturismului era condus de o femeie de 40 de ani, din Buzău, iar împreună cu ea se mai aflau cinci persoane. Cu toții fuseseră la o petrecere de Crăciun. Doi dintre pasageri, probabil într-o stare avansată de ebrietate, s-au mulţumit cu locuri doar în portbagaj. Unul dintre cei care s-au mulțumit cu locurile din partea dinspate ale mașinii era chiar soţul şoferiţei. Iar alături, în portbagaj, i-a fost prietenul cel mai bun.

Autoturismul în care cei doi bărbaţi erau căraţi ca nişte saci de cartofi se deplasa din direcţia Arhiepiscopie către Bazar când un şofer aflat în zonă a filmat câteva cadre şi le-a postat pe Facebook. Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au văzut şi ei imaginile şi au demarat o anchetă. Şoferiţa a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul de locuri maxim admis.

loading...
PUTETI CITI SI...